Ktoś, kto głosuje na PiS, jest dla mnie albo nieświadomym zakładnikiem, albo więźniem własnej ignorancji. Podobno przeciętna kobieta traci trzy miesiące życia na szukanie czegoś w swojej torebce. Ile czasu potrzebujesz, by poszukać rozsądku we własnym kraju? We własnej głowie? Demokracja to taki fascynujący paradoks pokazujący, że w zwykłych ludziach drzemią niezwykłe możliwości. Możliwości zmiany świata. Dlatego, młody czytelniku, jeśli nadal chcesz głosować na PiS - wcześniej skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą - kończy apel.
Typowi ktory to napisal moge najwyzej przejechac gti po glowie.M - Śro 05 Paź, 2011 Wojewódzki jako działacz platformy, piszący jako niezależny autorytet jest mało wiarygodny.
Niezła panika musi być skoro zaczęli straszyć kaczorem w miejsce merytorycznej kampanii.Marek23 - Śro 05 Paź, 2011 To jest smutne kiedy aktor,sportowiec,dziennikarz dzieki swojej slawie nagle stwierdza,ze moze zostac intelektualnym autorytetem dla narodu,zamiast robic to w czym jest dobry.martin.h - Śro 05 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
To jest smutne kiedy aktor,sportowiec,dziennikarz dzieki swojej slawie nagle stwierdza,ze moze zostac intelektualnym autorytetem dla narodu,zamiast robic to w czym jest dobry.
+1M - Śro 05 Paź, 2011 Można popierać mądrze i głupio, z wiedzy i z niewiedzy. To wszystko zależy od człowieka.Maciusiowy - Śro 05 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
To jest smutne kiedy aktor,sportowiec,dziennikarz dzieki swojej slawie nagle stwierdza,ze moze zostac intelektualnym autorytetem dla narodu,zamiast robic to w czym jest dobry.
smut jak ch.uj, zgadzam się...ale Tomaszewskiego półgłówka też się to tyczy Marek23 - Śro 05 Paź, 2011 tak samo,wiadomopP - Śro 05 Paź, 2011
ps napisał/a:
dla mnie Kaczynski jest w TOP3 gosci, ktorzy maja cos do powiedzenia. Jest jeszcze dwoch Januszow. Czy sa madrzy, to kazdy sobie sam odpowie. Ale jak dla mnie wszyscy trzej sa mega inteligentni.
problem Jarka jest tylko taki, ze tej inteligencji poza okresem przedwyborczym nie widać..jedna babka powiedziała, ze jakby wróciła z zagramanicy i nie znajac polskiej sceny politycznej miala wybierać to faktycznie kaczyński mówi ładnie, merytorycznie, jest sympatyczny, usmiechniety, żartuje...ale wiadomo, ze po wyborach zdejmie maskę i zacznie się znowu to samo 206 Gti - Śro 05 Paź, 2011 Najlepsze są umiejętności w zakresie polityki zagranicznej Prezesa... Tu jest mistrzem koalicji - wszyscy go kochajaM - Śro 05 Paź, 2011
206 Gti napisał/a:
Najlepsze są umiejętności w zakresie polityki zagranicznej Prezesa... Tu jest mistrzem koalicji - wszyscy go kochaja
Lepsze to niż polityka na klęczkach do zachodu i gołą dupą do wschodu vide wybryki Sikorskiego
Pozatym. Bardzo wiele osób rozumuje politykę zagraniczną w polsce przez pryzmat cytatów w gazecie wyborczej z "Le Figaro" oraz "Der Spiegel"siema - Śro 05 Paź, 2011 Dlaczego zwolennicy PiS wstydzą się klikać w ankietę?M - Śro 05 Paź, 2011 Sądzisz że każdy przeciwny obecnemu rządowi to pisowiec?siema - Śro 05 Paź, 2011
M napisał/a:
Sądzisz że każdy przeciwny obecnemu rządowi to pisowiec?
Nie wiem skąd taka teza. Sądzę że jest tutaj więcej niż dwóch zwolenników PiS.M - Śro 05 Paź, 2011 Ja nim na pewno nie jestem Przynajmniej w wypowiedziach JK jest socjalistą.