ICE - In Car Entertainment - CMR2 - hothatcheiros motorsportos
roj - Nie 04 Mar, 2012
Janusz napisał/a:
tyle ze ja nie jadę tam focusem tylko 205 ale fura tez nie ustawiona, tzn jest chyba na maska zawias do góry i dłuższa skrzynia, ale ten czas jest jeszcze spoooro do poprawy... 48.xx na lekko do zrobienia tylko nie chce mis ei tego wałkować
nieźle w sumie, na klawiaturze taki czas?
ja jechałem imprezą ale nie wiem czy w tej grze jest jakakolwiek różnica między furami?Janusz - Nie 04 Mar, 2012
Cytat:
nieźle w sumie, na klawiaturze taki czas?
ja jechałem imprezą ale nie wiem czy w tej grze jest jakakolwiek różnica między furami?
na kierze, a różnica miedzy 205 a subarakiem jest kolosalnaBarejka - Nie 04 Mar, 2012 dziala kolega mi pomogl zaraz nakurfiam grubo zefir - Nie 04 Mar, 2012 karwa nie moge ustawic auta , bo wogole nie widze tych sywakow od ustawien, ma ktoos jakis pomysl?Wrobel - Nie 04 Mar, 2012 - 2.22.29
- 2.13.82
- 58.62
- 2.32.92
- 2.38.32
- 2.37.04
- 2.37.38
- 2.31.84
= 18.32.23 klik
widze szanse na 18:20.. bylo kilka zwiedzan
roj napisał/a:
w tej grze jest jakakolwiek różnica między furami?
205 jest duzo szybsze od calej reszty
zefir napisał/a:
karwa nie moge ustawic auta , bo wogole nie widze tych sywakow od ustawien, ma ktoos jakis pomysl?
tez tak mam... trzeba liczyc klikniecia roj - Nie 04 Mar, 2012 olewam finlandię, mam kontuzję dłoni już, dawno nie grałem w nic na klawiaturze i chyba za mało klepię nita
ale pyknę może jeszcze grecję dziś na próbę bo jeszcze nie jechałem nic oprócz finkizefir - Nie 04 Mar, 2012
zefir napisał/a:
karwa nie moge ustawic auta , bo wogole nie widze tych sywakow od ustawien, ma ktoos jakis pomysl?
tez tak mam... trzeba liczyc klikniecia [/quote]
haha miszcz wlasnie teraz tak robie, ale myslalem ze mozna to zmodzic inaczej niz na oko CHRZANEK - Nie 04 Mar, 2012
Wrobel napisał/a:
= 18.32.23
UWAGA UWAGA - prosze o uwagę: 18:25:76 (ostatni odcinek 2x roleta !!!)
Myslę że można jeszcze urwać...
tradycyjnie subaryna AT
Jak wrzucić print screen wklejony do worda ???Wrobel - Nie 04 Mar, 2012
CHRZANEK napisał/a:
UWAGA UWAGA - prosze o uwagę: 18:25:76
fuck... odpalam jeszcze raz...
wracam za 18minCHRZANEK - Nie 04 Mar, 2012
Wrobel napisał/a:
fuck... odpalam jeszcze raz...
wracam za 18min
Ide o zakład że za pierwszym razem Ci nie pójdzie.
PS: musze się przyznać że mialem sprzyjające warunki pogodowe - nie padało.Wrobel - Nie 04 Mar, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Ide o zakład że za pierwszym razem Ci nie pójdzie.
.
no to 2 razy wygrales... gratulacje
wyjebalem dosc bogato na przedostatnim laczny wynik 18.40.xxAnonymous - Nie 04 Mar, 2012 całą Finlandie jedziemy na czas ?Przem_106 - Nie 04 Mar, 2012 Finlandia 17:42
Deszcz na 2 osach, 3 drzewa i dach. Do urwania jakieś 30 sek. Bez deszczu myślę, że 16,XX jest możliwe.
Fura, to Pug 206 na automacie
Gram na laptopie i klawiaturze. W dalszym ciągu nie potrafię wrzucać screenów CHRZANEK - Nie 04 Mar, 2012
Przem_106 napisał/a:
Finlandia 17:42
Rukwa! Kajetanowicz się odezwał...
Ja sie ścigam z Rojem i Wróblem, a Ty Przemku musisz się ścigac z własnym cieniem roj - Nie 04 Mar, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Ja sie ścigam z Rojem i Wróblem, a Ty Przemku musisz się ścigac z własnym cieniem
ja zrobiłem przerwę na dwie pizze i butle dobrego chilijczyka i przystąpiłem do przejechania pierwszy raz grecji.... piłeś, nie jedź
w każdym razie grecja pierwszy raz bez ustawień ( i pewnie z promilem alko) - 23:03 (chyba, 23:xx.xx na pewno) no ale dzięki temu mogę naku.rwiać francję