12, nie miałem czasu zaktualizowac listy, zrobię to dziś wieczorem. Tak na prawdę to jeszcze mamy kawałek czasu, więc przypomnę sie chętnym na PW - myśle ze spokojnie damy radę
Można jeszcze dziś się dopisać i wpłacić?Bonczek - Pią 08 Cze, 2012 Można. Ars nic nie doszło
Lista zaktualizowana Bonczek - Sob 30 Cze, 2012 Mamy 13 osób - ktoś, coś? Czy zaczynamy szukanie poza forum?Anonymous - Sob 30 Cze, 2012 Ja jestem w stanie wpłacić , ale jeszcze Astra z garażu nie wyjechała Barejka - Sob 30 Cze, 2012 Czesio, Konrad - Sob 30 Cze, 2012 przyjedziesz złotą beczką, ewentualnie jak się zepsuje to po drodze wymienisz na rower olek - Sob 30 Cze, 2012 czesiek, wplacaj. jesli uda mi sie cos sensownego wreszcie dorwac, odkupie Twoje miejsce. Drone - Sob 30 Cze, 2012
Czesio napisał/a:
Ja jestem w stanie wpłacić , ale jeszcze Astra z garażu nie wyjechała
Proszę administrację o przeniesienie tego do tematu "Rybnego" na HP
Tam jest właściwe miejsce Bonczek - Wto 03 Lip, 2012 Panowie zgłasza się jeszcze ktoś? Wpłaca?kp - Wto 03 Lip, 2012 Ja jestem chętny. Ale będe wiedział niestety dopiero w miesiacu sierpien. Jeśli bedzie mozliwość, to bomba.Stf - Wto 03 Lip, 2012 Kurde mam wesele kuzyna żony dlatego nie dopisywałem się do listy... ale tak dzisiaj sprawdzam że bibka pewnie rozpocznie się po 18tej dopiero... muszę ponegocjować z sąsiadką zza kołdry roj - Wto 03 Lip, 2012
Stf napisał/a:
urde mam wesele kuzyna żony dlatego nie dopisywałem się do listy...
może to samo wesele na które Bonczek musi lecieć siema - Wto 03 Lip, 2012
roj napisał/a:
Stf napisał/a:
może to samo wesele na które Bonczek musi lecieć
Ja też nie jadę, bo mam wesele kumpla przecież M - Wto 03 Lip, 2012 Ja się zbieram do wpłaty i niedługo się ogarnę roj - Wto 03 Lip, 2012
siema napisał/a:
roj napisał/a:
Stf napisał/a: