To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

Michał - Pon 10 Wrz, 2012

oba newsy są mistrzami :D
Cartoon - Pon 10 Wrz, 2012

to jeszcze do kompletu coś do iPada ;) http://tech.wp.pl/kat,100...,wiadomosc.html
siema - Pon 10 Wrz, 2012

Czekam aż Apple uderzy w sadowników spod Grójca czerpiących nienależne im korzyści z wykorzystywania znaku towarowego oraz nazwy tej wspaniałej firmy.

A pomysł chinoli jest genialny w swojej prostocie :rotfl:

Cassis - Śro 12 Wrz, 2012

Wow... nowy ajfon wygląda zupełnie jak stary.
PiTT - Śro 12 Wrz, 2012

nie pi@rdolta, wygląda mega
kochałbym go
akurat drastyczna zmiana dizajnu nie jest tu wskazana... porsche też trzyma się sprawdzonego wzornictwa ;)

bizon - Śro 12 Wrz, 2012

no wyglada... i na tym koniec http://mashable.com/2012/09/12/iphone-5-compared/
Bonczek - Śro 12 Wrz, 2012

Zajebisty :jupi: fajne jest, że ten telefon sprawia wrażenie porządnie wykonanego, dopracowanego a nie jak reszta tego szitu (chociażby modeli ze zdjęć).
M - Czw 13 Wrz, 2012

PiTT ale co ? Kochałbyś go bo zrobili nowy wyglad?
Może napisz coś o procku, albo o lepszym wyświetlaczu czy aparacie chociaż - bo tak to nie wiem czy się śmiać czy płakać :)

iQ - Czw 13 Wrz, 2012

Wczoraj bratu sie zmoczyl ajfon podczas deszczu (mial go w plecaku na ktory padal deszcz). Rezultat: flash aparatu ciagle wlaczony (mimo wylaczonego telefonu), nie dziala glosnik i cos tam jeszcze. Ja jebie jaki to solidny sprzet o_O
PiTT - Czw 13 Wrz, 2012

M, to jest telefon...
sluzy do rozmawiania i czasami pisania i czytania wiadomosci
dla mnie glowny atut to strona wizualna i latwosc obslugi, iphone pod tym wzgledem jest dla mnie mistrzem
jak sie pytasz mnie o procka czy grafike to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac... co Ty dziecko jestes ze chces na tym grac?
:d
bez urazy, ale argumenty w postaci procka 24 rdzeniowego, 90 giga ramu i dysku zylion tb sa dla mnie niezrozumiale
to jest telefon a nie komputer ;)

M - Czw 13 Wrz, 2012

Hmm...
Widze tu sprzeczność - z jednej strony piszesz że to jest tylko telefon z drugiej jarasz się nowym modelem - skoro tylko dzwonisz to po co Ci nowy model który będzie robił dokładnie to samo co nokia c2-02 za 400zł?

Procek i wyświetlacz nie służą tylko do grania ale mają wpływ na jakość przetwarzania i wyświetlania co jest bardzo wazne przy jakości pracy z telefonem i jako fan usability powinieneś to sprawdzić pierwsze :)
A tak to wychodzi iphonowa sekta och-achizmu "och ach iphone 5"

PiTT - Czw 13 Wrz, 2012

zeby nie bylo, nie jestem jakims fanatycznym zwolennikiem appla, uzywam tylko iphona i uwazam go za super sprzet z wykonaniem przewyzszajacym wiekszosc produktow na rynku
mozliwe ze jak bedzie kolejny galaxy ktory nie bedzie wygladal jak plastikowa zabawka to go sobie zamienie za iphona
poki co nie widze takiej potrzeby zeby zamieniac
przestancie juz hejtowac bo nie wiem tak na serio o co chodzi
;)

was79 - Czw 13 Wrz, 2012

zgaduje: M miał na myśli m.in. szybkość działania?
M - Czw 13 Wrz, 2012

wyeditowałem, Was you read my mind...
PiTT - Czw 13 Wrz, 2012

M napisał/a:
Hmm...
Widze tu sprzeczność - z jednej strony piszesz że to jest tylko telefon z drugiej jarasz się nowym modelem - skoro tylko dzwonisz to po co Ci nowy model który będzie robił dokładnie to samo co nokia c2-02 za 400zł?

Procek i wyświetlacz nie służą do grania tylko mają wpływ na jakość przetwarzania i wyświetlania co jest bardzo wazne przy jakości pracy z telefonem i jako fan usability powinieneś to sprawdzić pierwsze :)

M na BOGA
Ty masz na serio problem z czytaniem tego co pisze :d
napisalem ze mi sie podoba, thats it
wali mnie procek, aparat i dioda... wtf?! hehehehehe
od tego mam komputer/aparat/zew. lampe blyskowa :)
jesli funkcjonalnosc pozostala na tym samym poziomie + wizualnie wyglada jak na zdjeciu to jest mistrz, ale wystarczy przeczytac art ze bedzie sporo zmian
skoro nie przykladasz uwagi do wygladu to czemu nie jezdzisz dacia?
przeciez technologicznie jest na bardzo dobrym poziomie...
i tyle w temecie :)

ps. co do predkosci to moge napisac ze galaxy 2 z prockiem 2x szybszym mulil sie bardziej niz iphone... wiec dane na papierze to dobry chwyt marketingowy
przy normalnej obsludze nie wydaje mi sie ze trzeba ogromnych mocy przerobowych :)
chyba ze ktos pierwsze co robi to odpala test wydajnosciowy i szybko wkleja kolegom na forum tunerow komorkowych :d