Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger
Kamill - Pon 22 Lip, 2013
PiTT napisał/a:
jednym z gorszych i droższych burgerów był ten z Fridaysa... chyba z 50 zł za porcję a smak i wygląd taki że miałem ochotę nim pierdolnąć w wiatrak
Jadłem kilka razy był całkiem ok i smakował mi lepiej niż ten z hardrocka.PiTT - Pon 22 Lip, 2013 zgłodniałem MoRToN - Pon 22 Lip, 2013 we frajdejsie to juz wogóle BBQ jack daniels chyba 44 zł Bad-i - Pon 22 Lip, 2013 Rozumiem ze najesc sie = byc najedzonym ale ze smakiem?
Zeby nie bylo ze milion much nie moze sie mylic. dzik - Pon 22 Lip, 2013
PiTT napisał/a:
problem jest taki ze wszyscy chcą teraz sprzedawać hambuksy, ale nie każdy potrafi je robić
niestety to nie jest wrzucenie kotleta na patelnie i podgrzanie bułki
dobra wołowina i chrupiąca bułka która nie staje się zelówą po 2 min. to już spore wyzwanie do sporej części takich knajp
+1
ale jest teraz moda i nawet nie jest w tonie narzekać
taka hipsterska moda, jak mnie koleżanka wyciągała do modnej knajpy gdzie piwo było za 12PLN to jeszcze gość się dziwił że nie chce pić z butelki
wróciłem ze złotej kurki właśnie, 9PLN i ledwo chodzęBad-i - Pon 22 Lip, 2013
dzik napisał/a:
wróciłem ze złotej kurki właśnie, 9PLN i ledwo chodzę
O fuck a co to za lokal? Piekarnia?siema - Pon 22 Lip, 2013
Bad-i napisał/a:
dzik napisał/a:
O fuck a co to za lokal? Piekarnia?
MetaM - Pon 22 Lip, 2013
siema napisał/a:
Bad-i napisał/a:
dzik napisał/a:
O fuck a co to za lokal? Piekarnia?
Meta
Strzelnica u Ryśka, co ustrzelisz to twoje Yarko - Pon 22 Lip, 2013 ja wczoraj jadłem burgiera z frytami na pkp powiśle, jak na jedną z najtańszych miejscówek z burgerami to dawał rade, do tego całkiem niezłe fryty, zestaw chyba za 13-14 ziczko, polecam ostatnio jadłem też w town burger i mi smakował, fryty mają mistrzowskie Kamill - Pon 22 Lip, 2013 Byłem tam raz.Burberry się skończyły, mimo ze była godzina 16 frytki tak samo.dzik - Pon 22 Lip, 2013
Bad-i napisał/a:
dzik napisał/a:
naleśniki niszczą, takie jak powinny być, kwadratowe, odsmażone, ideał jak u babciBad-i - Pon 22 Lip, 2013 Albo jestem za stary albo snobistyczny..... Ale przestalem wierzyc ze mozna dobrze zjesc za 9 zeta zefir - Pon 22 Lip, 2013 w Łodzi jest mega naleśnikarnia Manekin, czesc osob kojarzy a czesc w niej spała
za 10-13 zł mozna zjesc mega fajne wytrawnego nalesnika z kurczakiem dzik - Pon 22 Lip, 2013
Bad-i napisał/a:
Albo jestem za stary albo snobistyczny..... Ale przestalem wierzyc ze mozna dobrze zjesc za 9 zeta
Da się. Naleśniki za 3,50 niszczą snobistyczne z naleśnikarni.
Chodzimy często na obiady do stołówki PW, za 12,50 masz drugie danie które ciężko ogarnąć. Wszystko smakuje jak powinno, często lepiej niż w renomowanych knajpach.
http://www.eurobistrocate...litechnika.html
Więc szczerze mam w dupie snobistyczne lokale które myślą że jak dadzą prl'owska ceratę to mogą się podpisywać jako mleczniak. Słynny prasowy po przejściu w nowe ręce to dramat i tragedia, chcesz makaron z truskawkami i zamiast trukawek polewa, w naleśnikach zamiast sera serek homogenizowany.Cartoon - Wto 23 Lip, 2013 Jeśli chodzi o niedrogie, dobre jedzenie to polecam żolibarek na piętrze w simply na Broniewskiego- mała , rodzinna knajpka. Zupa za 7pln i nie masz już siły na drugie samo drugie danie za 15 i też wychodzisz najedzony.