chyba "w kupie raźniej" CHRZANEK - Pią 10 Sie, 2007 W takim razie witam "kupe" Marek23 - Pią 10 Sie, 2007
!markos napisał/a:
jak to milo znalezc sie na forum, na ktorym ktos nie wie co to za samochod!! bede mogl sie od zera przylansowac g:D
Ja też nie wiem co to za samochód, ale wiem, że ojciec dyrektor daje cole i paluszki jak po same kule łykniesz... Ale witam imiennika.Vlodarsky - Pią 10 Sie, 2007
Marek23 napisał/a:
cole i paluszki
i płyn do płukania ustk-mart - Pią 10 Sie, 2007 siemka, witam kolejnego Vlodarsky - Pią 10 Sie, 2007 kamikaze ??k-mart - Pią 10 Sie, 2007 Yes SiR! saxorulez - Pią 10 Sie, 2007 Nie widziałem auta wiec nie powzniecam sie jak reszta, ale mogę powiedzieć że EG z B18 dobrze się komponują.. i włąśnie przypomniało mi sie ze jest jedno takie co tam ma 2XX KM - czy to to?
Witam na HH.orgAnonymous - Pią 10 Sie, 2007
sharxhunter napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
w kupie razem
chyba "w kupie raźniej"
kupa to śmierdzi leszczu a nie w niej raźniej :561:Anonymous - Pią 10 Sie, 2007
saxorulez napisał/a:
Nie widziałem auta wiec nie powzniecam sie jak reszta, ale mogę powiedzieć że EG z B18 dobrze się komponują.. i włąśnie przypomniało mi sie ze jest jedno takie co tam ma 2XX KM - czy to to?
Witam na HH.org
auto dofinansowane na maxa i długa droga jego byla ... ciesze sie ze rozmowy o swapie sie rozpoczeły ode mnie szkoda, ze nie udało mi sie doczekac konca tego projektu ...
raz jeszcze markos gratki Misiek_lbn - Pią 10 Sie, 2007
Marcel 08 napisał/a:
leszczu
kultury trochę...Anonymous - Pią 10 Sie, 2007
sharxhunter napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
leszczu
kultury trochę...
to jest kultura nie nazwałem cie np murzynska pałą a mogłem prawda Anonymous - Pią 10 Sie, 2007
sharxhunter napisał/a:
daj jakieś fotki
w odpowiednim watku, pewnie wieczorem cos naskrobie
sharxhunter napisał/a:
co masz z civica oprócz nadwozia
plastiki boczkow, podsufitke i costam jeszcze sie pewnie znajdzie..
saxorulez napisał/a:
przypomniało mi sie ze jest jedno takie co tam ma 2XX KM - czy to to?
pewnie nie, ale to na razie ma 2xx, a dopiero pod koniec przyszlego roku bedzie mialo 2XX..CHRZANEK - Pią 10 Sie, 2007
Marcel 08 napisał/a:
sharxhunter napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
leszczu
kultury trochę...
to jest kultura nie nazwałem cie np murzynska pałą a mogłem prawda
Misiek_lbn - Pią 10 Sie, 2007
!markos napisał/a:
w odpowiednim watku, pewnie wieczorem cos naskrobie