No pewnie, że żartuję, nawet podjarani pytali ile Foką max leciałem k-mart - Sob 12 Kwi, 2008 hehehe mnie kiedys nakrecili jak jechalem williamsem i po gadce pytaja czego w CH jezdzi sie takimi slabymi samochodami. Powiedzialem ze jesli chca sie sprawdzic, niech zamykaja ta droge i sprobuja sie za mna utrzymac tym swoim V6 strick - Śro 16 Kwi, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=V4LfKcn3WxE
Proponuje zrzute klubowa
Obiecuje, ze tym sprzetem zniszcze kazdego na kretym a za pomoca Dzik'a takze na 1/4
To szansa dla kazdego z Was, zrobie fantastyczna reklame dla klubu anjas - Pią 18 Kwi, 2008 hehe, zrzuta klubowa to dobry pomysł
A przywieziesz go na Lublin? Byłoby czym polatać
Generalnie pomysł zajebisty, wszystko mi się podoba, ale na ten temat to powinien wypowiedzieć się Gotti:
"-Gotti Felgen 6x13 ET17 (eingetragen)"
M - Pią 18 Kwi, 2008 Co to za paździerz? CHRZANEK - Pią 18 Kwi, 2008 K-mart ile potrzeba $$ ??dzik - Pią 18 Kwi, 2008 k-mart, powiedz ile PLN trzeba na ta zabawkeps - Pią 18 Kwi, 2008 Jakby trza bylo po nia pojechac, to sluze podwozka! Byle w weekend...lenny - Pią 18 Kwi, 2008
k-mart napisał/a:
Nie mam kasy a potrzebuje koniecznie to
idź sie leczyc kolego!!!:) moze jeszcze dasz rade z tego wyjsc... heh:)k-mart - Pią 18 Kwi, 2008 hehehe o jakie zainteresowanie
To mial byc tylko dla jaj, wkleilem bardziej pod kontem dla kogos z Was, moze ktos sie skusi Ja jesli bym mogl, oczywiscie juz bym go mial
Ciekawe przy jakiej kwocie skonczy sie aukcja, mysle ze nie wiecej niz 1000.-
Fajnie, bo dorzuca sporo gratow jak:
drugi silnik i skrzynia, jakies male czesci, 4 slicki soft 2 ultrasoft itdlenny - Pią 18 Kwi, 2008
k-mart napisał/a:
Ciekawe przy jakiej kwocie skonczy sie aukcja, mysle ze nie wiecej niz 1000.-
Fajnie, bo dorzuca sporo gratow jak:
drugi silnik i skrzynia, jakies male czesci, 4 slicki soft 2 ultrasoft itd
MARCINKU! z Tobą naprawdę jest źle:) ale to fajnie....:) tak trzymaj:)
keidy prawko odbierasz?k-mart - Pią 18 Kwi, 2008 27.04. godzina 00:01 wracam na scene