No tak, ale co zrobić z pozostałą 1:55 ?Mucha - Pią 12 Paź, 2012
no name napisał/a:
GeKo napisał/a:
na 2h
No tak, ale co zrobić z pozostałą 1:55 ?
obejrzec "chłopaki nie paczą"Michał - Pią 12 Paź, 2012
Barejka napisał/a:
Michał,
wiem wiem, to naprawde jest dobre Kamill - Pią 12 Paź, 2012
roj napisał/a:
Kamill napisał/a:
Nie trzeba odrazu kupować 80metrów w centum warszawy. Można jak ja w 3 osoby wynajać małe mieszkanie w dobrym budżecie, wtedy nawet średnio rozgarnieta małpa która już umie smarzyć jajecznice poradzi sobie z utrzymaniem
jakbym miał "bezkolizyjnie" mieszkać u starych albo w 3 osoby w małym mieszkaniu to wolę mieszkać u starych. Jak kogoś gna praca albo studia gdzie indziej to się problem sam rozwiązuje bo wyboru nie ma i wyprowadzić się musi.
p.s. to nie wycieczka personalna po prostu gdybym miał np. z m4 w centrum wyprowadzić się do m2 pod wawą w 4 osoby to wolę zostać jeszcze z rodzicami
W m2 w 4 osoby tez bym nie mieszkał Ale w m3 w 3 osoby jest spoko tylko trzeba trafić zajebistych ludzi, wtedy jest nawet bardziej niż spoko, jak na koloniach tylko cały rok roj - Sob 13 Paź, 2012
Kamill napisał/a:
jak na koloniach tylko cały rok
czyli u mnie to by był rok, dwa.. potem detoks, esperal, przeszczep i co potem?
Młody Papież - Sob 13 Paź, 2012 nadal ciągniecie ten temat??
niech ktoś wydzieli i może podklei, bo to temat nr1 na hothaczu...Barejka - Sob 13 Paź, 2012 temat numer jeden to opowiesci rabiego filomatic - Sob 13 Paź, 2012 Bart - oddaj fartucha !
Rasputin - Sob 13 Paź, 2012 Hehe to samo skojarzenie miałem jak widziałem tego typka w tv Bart - Sob 13 Paź, 2012 Jestem tuuu!
To mój nieznany brat-bliźniak, wiek się zgadza Barejka - Sob 13 Paź, 2012 ksionc i kuhasz dwaj braciamartin.h - Sob 13 Paź, 2012
Bart napisał/a:
Jestem tuuu!
To mój nieznany brat-bliźniak, wiek się zgadza
To ten sam co zrobił omlet zamiast jajecznicy? Bart - Sob 13 Paź, 2012 tamten to był trzeci brat, już nie żyje...michool_vt - Nie 14 Paź, 2012 nawet okulary ma takie italian style arssss - Nie 14 Paź, 2012 Kurrrr co za rok. Ja skasowałem w lutym saxo, moja siostra dwa tygodnie temu wydachowała getza ,a dzisiaj jakiś koleś w ojca auto wjechał;/ do odstrzału zostało już tylko mamy auto. Aż się boję za kółko wsiadać.