To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

no name - Śro 28 Gru, 2011

Bart napisał/a:
wyszedł z założenia, że z biedotą nie będzie rozmawiał

Ale jak coś sprzedajesz to podajesz kwotę, nawet jak cos to mógł powiedzieć że min
tyle i tyle a się zobaczy co aukcja przyniesie.
Za takie odkładanie telefonu to teraz powinniśmy go nękać fonami
i bzdurnymi ofertami typu zamienie za dopłatą za wigry 3 z komuni :)

Bart - Śro 28 Gru, 2011

ja żartowałem, ziom :>
no name - Śro 28 Gru, 2011

Bart, tak tylko zacytowałem bo już poznałem
trochę to forum i jego specyfikę ;D

Tak czy inaczej reszta mojej wypowiedzi prawdziwa xD

M - Śro 28 Gru, 2011

Trzeba na gumtree wystawić mu dobre ogłoszenie :>
koma600 - Śro 28 Gru, 2011

hhe nie no chciałem się spytać grzecznie ja mówię jaka cena to jest aukcja ja mówię ale już 15 razy jest wystawiana i nie wiem jaka ta cena jest a on to proszę 15 razy licytować no strasznie chamski cyc z niego i tyle nawet za 1zł już bym jej nie wziął za jego podejście widać ma w huj hajsu i go to jebie hehe :rotfl:

a jeszcze chciałem się spytać czy faktycznie cała oryginalna nic nie malowane bo bezwypadkowy nie ma zaznaczone
Konrad - Śro 28 Gru, 2011

Ona jest cała oryginalna i niebita tylko lampy przednie są przed i polift :rotfl:
Bart - Śro 28 Gru, 2011

koma600 napisał/a:
hhe nie no chciałem się spytać grzecznie ja mówię jaka cena to jest aukcja ja mówię ale już 15 razy jest wystawiana i nie wiem jaka ta cena jest a on to proszę 15 razy licytować no strasznie chamski cyc z niego i tyle nawet za 1zł już bym jej nie wziął za jego podejście widać ma w zły czlowiek hajsu i go to jebie hehe :rotfl:

masz tu parę znaków przestankowych, następnym razem powrzucaj je między wyrazy:,,,,,,,,::""""....... :]

bizon - Śro 28 Gru, 2011

Bart napisał/a:
koma600 napisał/a:
hhe nie no chciałem się spytać grzecznie ja mówię jaka cena to jest aukcja ja mówię ale już 15 razy jest wystawiana i nie wiem jaka ta cena jest a on to proszę 15 razy licytować no strasznie chamski cyc z niego i tyle nawet za 1zł już bym jej nie wziął za jego podejście widać ma w zły czlowiek hajsu i go to jebie hehe :rotfl:

masz tu parę znaków przestankowych, następnym razem powrzucaj je między wyrazy:,,,,,,,,::""""....... :]

hhe ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......nie no ,,,,,,,,::"""".......chciałem,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::""""....... się,,,,,,,,::""""....... spytać ,,,,,,,,::"""".......grzecznie ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......ja ,,,,,,,,::"""".......mówię jaka ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......cena ,,,,,,,,::"""".......to ,,,,,,,,::"""".......jest ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......aukcja ,,,,,,,,::"""".......ja ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......mówię ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......ale już 15 ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......razy ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......jest ,,,,,,,,::"""".......wystawiana ,,,,,,,,::"""".......i nie ,,,,,,,,::"""".......wiem ,,,,,,,,::"""".......jaka ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......ta ,,,,,,,,::"""".......cena ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......jest ,,,,,,,,::"""".......a on ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......to proszę ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......15 ,,,,,,,,::"""".......razy ,,,,,,,,::"""".......licytować no ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......strasznie ,,,,,,,,::"""".......chamski ,,,,,,,,::"""".......cyc ,,,,,,,,::"""".......z ,,,,,,,,::"""".......niego ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......i ,,,,,,,,::"""".......tyle ,,,,,,,,::"""".......nawet ,,,,,,,,::"""".......za ,,,,,,,,::"""".......1zł ,,,,,,,,::"""".......już ,,,,,,,,::"""".......bym ,,,,,,,,::"""".......jej ,,,,,,,,::"""".......nie ,,,,,,,,::"""".......wziął ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......za ,,,,,,,,::"""".......jego ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......podejście ,,,,,,,,::"""".......widać ,,,,,,,,::"""".......ma ,,,,,,,,::"""".......w ,,,,,,,,::"""".......zły ,,,,,,,,::"""".......czlowiek ,,,,,,,,::"""".......hajsu ,,,,,,,,::"""".......i ,,,,,,,,::"""".......go ,,,,,,,,::"""".......,,,,,,,,::"""".......to ,,,,,,,,::"""".......jebie ,,,,,,,,::"""".......hehe ,,,,,,,,::"""".......

M - Śro 28 Gru, 2011

Wygląda jak pismo szyfranta Emeryta :lol2:
KarQ - Śro 28 Gru, 2011

Kolegi mnie uprzedzili. Nie da się tego czytać o_O

sorry
faldzip - Śro 28 Gru, 2011

KarQ napisał/a:

ja, po tym co widzialem juz na tym forum, nie mialem problemow z przeczytaniem :P

Mick - Śro 28 Gru, 2011

faldzip napisał/a:
KarQ napisał/a:

ja, po tym co widzialem juz na tym forum, nie mialem problemow z przeczytaniem :P

+1 :)

http://rajdy.hoga.pl/giel...9Cci,+akcesoria