kamil - Sob 31 Gru, 2011 Panowie, to trochę mnie przestraszyliście bo ja nie wiem czy mam pierwotną (pierwszą) fakturę zakupu 106 przez jakiegoś Holendra...Mam tylko Fakturę komisu z Holandii, potem umowę kupna-sprzedaży od handlarzyny i tyle...Bart - Sob 31 Gru, 2011 Masz samochód zarejestrowany na siebie, tak? To nie potrzebujesz żadnych umów. Jeeeezu.Anonymous - Sob 31 Gru, 2011 kamil jak coś zadzwoń do ci wytłumaczę przez telefon, Bart naprawdę dobrze ci opisał Anonymous - Sob 31 Gru, 2011
Marcel napisał/a:
jedyne co mówisz dotrzeć do poprzedniego właściciela lub jeździć cały czas na tego kogoś, ale trochę ryzyko
e36 jest cały czas nieprzerejestrowana nikt problemów nie robiłno name - Nie 01 Sty, 2012 Okazja
Pójdę krok dalej - Calibra nie była brzydka, tylko image jej się trochę nie udał...Kamill - Wto 03 Sty, 2012
mi napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
corrado to kurcze ładne auto było
+1
Pójdę krok dalej - Calibra nie była brzydka, tylko image jej się trochę nie udał...
A jakie male cx miałaYarko - Wto 03 Sty, 2012 Januż
http://allegro.pl/ferodo-...2031899669.htmlJanusz - Wto 03 Sty, 2012 eee przecież kiedyś były za chyba 67 zł teraz ktoś chce ładnie zarobić Yarko - Wto 03 Sty, 2012 za ten hajs i tak się imho opłaca