ale z tą ceną, to komuś chyba się coś z głową nie teges zrobiło...może i ma 4x4, ale to nadal 23letni samochód, z szybami na korbkę...Kryha - Śro 04 Sty, 2012
ale z tą ceną, to komuś chyba się coś z głową nie teges zrobiło...może i ma 4x4, ale to nadal 23letni samochód, z szybami na korbkę...
Płacisz za historię, za 3lata żółte tablice i lans
Kto wie, może to igiełka, bo środek nie zniszczony.Ryba - Śro 04 Sty, 2012 Nie mówiłem o cenie,
mówiłem o samochodzie budzik - Śro 04 Sty, 2012
Maciusiowy napisał/a:
ale z tą ceną, to komuś chyba się coś z głową nie teges zrobiło...może i ma 4x4, ale to nadal 23letni samochód, z szybami na korbkę...
Cena zachodnia,coś jak Gulf od Marcela Maciusiowy - Śro 04 Sty, 2012 ładny:
do sprzedania użytkownik ma również M5 (to podobno tata i syn) no name - Śro 04 Sty, 2012 Samochód nigdy nie był użytkowany w okresie zimowym
I fota jak na śniegu stoi Maciusiowy - Śro 04 Sty, 2012
no name napisał/a:
Samochód nigdy nie był użytkowany w okresie zimowym
I fota jak na śniegu stoi
może stał na śniegu po prostu Ryba - Śro 04 Sty, 2012 Ale na letnim kapciu, więc jest duża szansa że wyjechał tylko do zrobienia foto.
Tym się nie da jeździć w zime na letnim.
E: Andrzej, żółty to moim zdaniem jeden z ładniejszych kolorów w M3 =]no name - Śro 04 Sty, 2012 Ja wiem że się nie da ale takich fotek się nie wkłada
Kiedyś było E30 nie katowane i fota jak gumę pali PiTT - Śro 04 Sty, 2012 m5 przed liftem, więc nie warto
ale m3 konkretanjas - Śro 04 Sty, 2012