To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Yarko - Pią 26 Paź, 2012

sprawa już kilka razy dyskutowana na hh.org...
mi - Pią 26 Paź, 2012

z tym monitoringiem też kwestia interpretacji. Cwaniactwo i chamstwo trzeba tępić - niewątpliwie. Ale co jeśli jakiś nadgorliwiec zacznie ścigać prawych obywateli tylko za to, że se na pustej ulicy w środku nocy przejechali zakręt bokiem na przykład? :>

EDIT: jeszcze z artykułu wyłapane:
Cytat:
jazda buspasem, skręt w lewo lub prawo z pasa przeznaczonego do jazdy na wprost, parkowanie na miejscu dla inwalidów, wjazd na skrzyżowanie na czerwonym świetle,

oczywiste i na pewno godne potępienia
Cytat:
też na zielonym bez możliwości zjazdu przed zmianą nadawania zielonego sygnału

w mordę - w to aż nie wierzę! Sądziłem, że tego nikt nigdy nie zacznie tropić! Jeszcze niech się blokującymi lewy pas zajmą i będzie dobrze!

was79 - Pią 26 Paź, 2012

tak smutne, że aż szkoda gadać :wall:
http://wiadomosci.gazeta....lokale=katowice

mi - Pią 26 Paź, 2012

o_O
Jacek - Pią 26 Paź, 2012

ja jebie co za popierdolony kraj.
a biskup po pijanemu sam sobie wyrok wystawia i wszyscy się w pas kłaniają i trąbią w wiadomościach jaki to zuch :wall: :wall:

anjas - Pią 26 Paź, 2012

Jacku, ale pamiętaj, że jechał toyotą ;)
Jacek - Pią 26 Paź, 2012

chyba pożyczonym tym yarisem..biedak jebany
anjas - Pią 26 Paź, 2012

Akurat ten biskup jest bardzo w porządku.
Zdarzyła mu się wpadka i tyle. Bardzo słaba akcja, ale nie przekreślałbym go.

PiTT - Pią 26 Paź, 2012

przeprosił przecież... nie wiem o co chodzi...
ja następnym razem wsiadam nayebany w furę, jak mnie złapią to przeproszę i obiecam że więcej się nie powtórzy :lol2:

Jacek - Pią 26 Paź, 2012

anjas napisał/a:
Akurat ten biskup jest bardzo w porządku.
Zdarzyła mu się wpadka i tyle. Bardzo słaba akcja, ale nie przekreślałbym go.

uwielbiam Twój sarkazm milordzie :lol2:

Yarko - Pią 26 Paź, 2012

PiTT napisał/a:
ja następnym razem wsiadam nayebany w furę, jak mnie złapią to przeproszę i obiecam że więcej się nie powtórzy :lol2:

+ 3 zdrowaśki na rano i wieczorem przez miesiąc !

Jacek - Pią 26 Paź, 2012

Yarko napisał/a:
PiTT napisał/a:

+ 3 zdrowaśki na rano i wieczorem przez miesiąc !

powinno przejść :]

anjas - Pią 26 Paź, 2012

Jacek napisał/a:
uwielbiam Twój sarkazm milordzie

karwa, to akurat nie był sarkazm :D

Mucha - Pią 26 Paź, 2012

anjas napisał/a:
Jacek napisał/a:
uwielbiam Twój sarkazm milordzie

karwa, to akurat nie był sarkazm :D

trzeba bylo juz tego nie pisac :lol2:

Pirania - Pią 26 Paź, 2012

Tych pierdolonych urzędasów, ministrów przeczołgałabym pod domach dziecka, kazałabym pochodzić po domach którymi zajmują się MOPSY itd. Jak oglądam program w którym dziewczynka opowiada, że w sumie jest szczęśliwa tylko płakać zaczyna jak opowiada, że ją razi światło żarówki w szkole, bo w domu siedzą przy świeczkach i się wstydzi, albo dzieciaki, które dostawały jedzenie w plastykowych pudełkach jednorazowych jedząc przy normalnych "bogatych dzieciach", to aż mnie nosi... cieszyć się może powinny, że akurat dostaną obiad w szkole :ble: albo zabiera się dzieci rodzicom, bo kasy nie mają na "wystarczający standard" i daje się kasę domom dziecka wychowując pokolenie upośledzonych społecznie jednostek, zamiast dać taką kasę wprost rodzinie... Przecież to się człowiekowi scyzoryk otwiera jak się widzi te nabzdyczone japy polityków i im podobnych! co za kraj! byle do kieszeni za kadencji włożyć