Yarko - Pią 26 Paź, 2012 sprawa już kilka razy dyskutowana na hh.org...mi - Pią 26 Paź, 2012 z tym monitoringiem też kwestia interpretacji. Cwaniactwo i chamstwo trzeba tępić - niewątpliwie. Ale co jeśli jakiś nadgorliwiec zacznie ścigać prawych obywateli tylko za to, że se na pustej ulicy w środku nocy przejechali zakręt bokiem na przykład?
EDIT: jeszcze z artykułu wyłapane:
Cytat:
jazda buspasem, skręt w lewo lub prawo z pasa przeznaczonego do jazdy na wprost, parkowanie na miejscu dla inwalidów, wjazd na skrzyżowanie na czerwonym świetle,
oczywiste i na pewno godne potępienia
Cytat:
też na zielonym bez możliwości zjazdu przed zmianą nadawania zielonego sygnału
w mordę - w to aż nie wierzę! Sądziłem, że tego nikt nigdy nie zacznie tropić! Jeszcze niech się blokującymi lewy pas zajmą i będzie dobrze!was79 - Pią 26 Paź, 2012 tak smutne, że aż szkoda gadać http://wiadomosci.gazeta....lokale=katowicemi - Pią 26 Paź, 2012 Jacek - Pią 26 Paź, 2012 ja jebie co za popierdolony kraj.
a biskup po pijanemu sam sobie wyrok wystawia i wszyscy się w pas kłaniają i trąbią w wiadomościach jaki to zuch anjas - Pią 26 Paź, 2012 Jacku, ale pamiętaj, że jechał toyotą Jacek - Pią 26 Paź, 2012 chyba pożyczonym tym yarisem..biedak jebanyanjas - Pią 26 Paź, 2012 Akurat ten biskup jest bardzo w porządku.
Zdarzyła mu się wpadka i tyle. Bardzo słaba akcja, ale nie przekreślałbym go.PiTT - Pią 26 Paź, 2012 przeprosił przecież... nie wiem o co chodzi...
ja następnym razem wsiadam nayebany w furę, jak mnie złapią to przeproszę i obiecam że więcej się nie powtórzy Jacek - Pią 26 Paź, 2012
anjas napisał/a:
Akurat ten biskup jest bardzo w porządku.
Zdarzyła mu się wpadka i tyle. Bardzo słaba akcja, ale nie przekreślałbym go.
przeprosił przecież... nie wiem o co chodzi...
ja następnym razem wsiadam nayebany w furę, jak mnie złapią to przeproszę i obiecam że więcej się nie powtórzy
+ 3 zdrowaśki na rano i wieczorem przez miesiąc !Jacek - Pią 26 Paź, 2012
Yarko napisał/a:
PiTT napisał/a:
przeprosił przecież... nie wiem o co chodzi...
ja następnym razem wsiadam nayebany w furę, jak mnie złapią to przeproszę i obiecam że więcej się nie powtórzy
+ 3 zdrowaśki na rano i wieczorem przez miesiąc !
powinno przejść anjas - Pią 26 Paź, 2012
Jacek napisał/a:
uwielbiam Twój sarkazm milordzie
karwa, to akurat nie był sarkazm Mucha - Pią 26 Paź, 2012
anjas napisał/a:
Jacek napisał/a:
uwielbiam Twój sarkazm milordzie
karwa, to akurat nie był sarkazm
trzeba bylo juz tego nie pisac Pirania - Pią 26 Paź, 2012 Tych pierdolonych urzędasów, ministrów przeczołgałabym pod domach dziecka, kazałabym pochodzić po domach którymi zajmują się MOPSY itd. Jak oglądam program w którym dziewczynka opowiada, że w sumie jest szczęśliwa tylko płakać zaczyna jak opowiada, że ją razi światło żarówki w szkole, bo w domu siedzą przy świeczkach i się wstydzi, albo dzieciaki, które dostawały jedzenie w plastykowych pudełkach jednorazowych jedząc przy normalnych "bogatych dzieciach", to aż mnie nosi... cieszyć się może powinny, że akurat dostaną obiad w szkole albo zabiera się dzieci rodzicom, bo kasy nie mają na "wystarczający standard" i daje się kasę domom dziecka wychowując pokolenie upośledzonych społecznie jednostek, zamiast dać taką kasę wprost rodzinie... Przecież to się człowiekowi scyzoryk otwiera jak się widzi te nabzdyczone japy polityków i im podobnych! co za kraj! byle do kieszeni za kadencji włożyć