To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

PiTT - Pią 26 Paź, 2012

zgadzam się!
robimy w tym roku jakąś składkę świąteczną?

Mick - Pią 26 Paź, 2012

Jacek napisał/a:
ja jebie co za popsuty kraj.
a biskup po pijanemu sam sobie wyrok wystawia i wszyscy się w pas kłaniają i trąbią w wiadomościach jaki to zuch :wall: :wall:

Jacku, z kim bym nie rozmawiał na temat sytuacji w Polsce, to każdy ma takie samo zdanie - nie wiem co się dzieje, że skoro jest nas aż tylu nic z tym nie możemy zrobić

Mick - Pią 26 Paź, 2012

PiTT napisał/a:
zgadzam się!
robimy w tym roku jakąś składkę świąteczną?

Fajnie, że to napisałes :)

Działam w szlachetnapaczka.pl więc jestem ZA żebyśmy coś takiego zrobili.

Jak nie to mam kilka innych miejsc, w których można pomóc, dom samotnej matki czy też ośrodki pomagające młodzieży z bardzo biednych domów

PiTT - Pią 26 Paź, 2012

fajnie, trzeba ogarnąć
raczej fundacji nie mam ochoty przekazywać kasy... znam dosyć słabą historię związaną z dużą fundacją... najlepiej bezpośrednio, tak żeby pomoc trafiła tam gdzie ma trafić a nie do dużego wora

Pirania - Pią 26 Paź, 2012

Pitt, może fundacja POLSAT albo TVN :rotfl:

To ma sens głownie gdy trafia bezpośrednio do rodziny, która ma konkretne potrzeby. Byłam kiedyś w domu małego dziecka, i babka opowiadała, że wszystko fajnie tylko jak dostaje 25ty wór z miśkami to traci to wszystko sens. Ale weź wytłumacz takiemu szlachetnemu człowiekowi, że jak zabierze trochę zabawek swojemu znudzonemu nimi dziecku i odda do domu dziecka to raczej ma więcej wspólnego z poprawą własnego nastroju przed świętami niż z realna pomocą.

W tym roku Rasta i Alex też uczestniczyli w takiej akcji, którą mamy z ekipą motocyklową. Dla dzieciaków zorganizowano atrakcje w Wawce. generalnie chodziło o spędzenie z nimi czasu. Dla organizatorów niezła orka i odpowiedzialność, no ale chciało im się. Ile radochy mają mają dzieci, że pośmiagają na motocyklu, albo posiedzą w kuble Morsa i pokręcą kierą, albo im postrzela z wydechu. Ale to już większy wysyłek, często i kasiura wystarczy by zrobić COŚ

was79 - Pią 26 Paź, 2012

Jacek napisał/a:
anjas napisał/a:
Akurat ten biskup jest bardzo w porządku.
Zdarzyła mu się wpadka i tyle. Bardzo słaba akcja, ale nie przekreślałbym go.

uwielbiam Twój sarkazm milordzie :lol2:

Anjas zyskał sojusznika :rotfl: :rotfl: :rotfl:
http://torun.gazeta.pl/to...ozbil_auto.html

PiTT - Pią 26 Paź, 2012

was79 napisał/a:
Jacek napisał/a:
anjas napisał/a:
Akurat ten biskup jest bardzo w porządku.
Zdarzyła mu się wpadka i tyle. Bardzo słaba akcja, ale nie przekreślałbym go.

uwielbiam Twój sarkazm milordzie :lol2:

Anjas zyskał sojusznika :rotfl: :rotfl: :rotfl:
http://torun.gazeta.pl/to...ozbil_auto.html

trzy słowa do ojca prowadzącego... chooj ci w doope! ;D

Jacek - Pią 26 Paź, 2012

ręce opadajo...
anjas - Pią 26 Paź, 2012

ksiądz też sobie czasem chlapnie kielicha. Nic w tym zdroznego :) .
Głupotą było siadanie za kółkiem i za to dostanie karę. To, że zaproponował sobie jakąś chyba nie przesądza jeszcze sprawy. Zdecyduje sąd.

Jak dla mnie szacun, że nie zamydlił sprawy, nie powoływał się na koneksje, nie zaszył (ups, słabe słowo w tym kontekście) w pałacu biskupim na pół roku tylko stawił sprawie czoła.
To naprawdę mądry człowiek, który popełnił duży błąd, bardzo głupio się zachował, beznadziejnie głupio. Całe szczęście, że tylko tak to się skończyło (w sensie, że nie zrobił nikomu krzywdy).

PiTT - Pią 26 Paź, 2012

da się go jeszcze tu zgłosić?
http://www.zwyklybohater.pl/
zuch!
;D

was79 - Pią 26 Paź, 2012

dźwięk wybieranego numeru telefonu...

Tato obrażają Cie na hotheczu, prostuje, tłumacze, walczę...
nie martw się!

anjas - Pią 26 Paź, 2012

Tempe z Was choooye ;D
PiTT - Pią 26 Paź, 2012

anjas napisał/a:
Tempe z Was choooye ;D

pomyślał biskup Jarecki... po czym nalał sobie szklaneczkę szkockiej na kamieniach

Yarko - Pią 26 Paź, 2012

PiTT napisał/a:
anjas napisał/a:
Tempe z Was choooye ;D

pomyślał biskup Jarecki... po czym nalał sobie szklaneczkę szkockiej na kamieniach

za bezpieczny weekend! cheers!

Mucha - Pią 26 Paź, 2012

Yarko napisał/a:
PiTT napisał/a:
anjas napisał/a:
Tempe z Was choooye ;D

za bezpieczny weekend! cheers!

i powiedział do syna: siadaj anjas, porozmawiamy :> :rotfl: