PiTT, czemu tak? kosmita - Śro 04 Sty, 2012 Bo w tych przed liftem silniki się sypią i chyba nie trzymają mocyBonczek - Śro 04 Sty, 2012 To polift ma całkowicie inny motor czy jak?M - Śro 04 Sty, 2012 Pewnie przedlift m ma jakis fuckup included Bonczek - Śro 04 Sty, 2012 Albo jest po prostu tak jak z s2k AP1 i AP2 / Subaru 2.0 i 2.5 M - Śro 04 Sty, 2012 Albo nie Bonczek - Śro 04 Sty, 2012 W sumie tak kosmita - Śro 04 Sty, 2012
M napisał/a:
Pewnie przedlift m ma jakis fuckup included
tak na szybko znalazłem: biorą dużo oleju, nie trzymają mocy i mają problemy z vanosem.M - Śro 04 Sty, 2012 voilaMaciusiowy - Śro 04 Sty, 2012 z voilą też mają problem Bonczek - Śro 04 Sty, 2012 Ja tu nie chce niczego udowodnić, ale ogólnie problemy takie same jak w ITR - biorą dużo oleju, nie trzymają mocy i mają problem z vtec`iem. Wnioski jednak nasuwają się same - Type R i M Power śmierdzi M - Śro 04 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
Ja tu nie chce niczego udowodnić, ale ogólnie problemy takie same jak w ITR - biorą dużo oleju, nie trzymają mocy i mają problem z vtec`iem. Wnioski jednak nasuwają się same - Type R i M Power śmierdzi
Przegrales i sie chcesz wykrecic
A tak powaznie to jednak to sa zupelnie inne samochody i bmw jest duzo wrazliwsze i skomplikowane jest chodzi o mozliwosci usterek.Bonczek - Śro 04 Sty, 2012 Niech będzie - ale jak jechaliśmy na przegląd M5 właśnie przedliftowym, to pokochałem ten wóz - robi okrutne wrażenie, stąd moja ciekawość co z nim nie tak
EDIT:
A ch.uja - nie przegrałem
Jaki jest ten problem z vanosem? budzik - Śro 04 Sty, 2012 Przesadzacie z m5 przed fl że chujnia.Jak zadbany to nie musi się sypać,to z ogłoszenia to na to dówód M - Śro 04 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
Niech będzie - ale jak jechaliśmy na przegląd M5 właśnie przedliftowym, to pokochałem ten wóz - robi okrutne wrażenie, stąd moja ciekawość co z nim nie tak
EDIT:
A ch.uja - nie przegrałem
Jaki jest ten problem z vanosem?