Jakarti, poszlo PW, a o cenach z media markt i tego typu sieciach to nawet nie warto mówić, bo za te pieniądze można spokojnie kupić zafoliowane 5S
aaa ja zrozumialem, ze mowisz, ze sa jakies wyprzedaze i to sa atrakcyjne ceny karoluPL - Śro 08 Sty, 2014 atrakcyjne ceny są teraz, tylko nie w moim miescie
w krakowie i warszawie w ispot iphone'y 5 16gb przez pare dni były w promocji po 2tyś na pełną fakturę vat, więc chciał nie chciał telefony po rozliczeniu się wychodziły za lekko ponad 1600zł.
no ale cóż, kielce to wieś, u nas ispot'a nie ma, jest tylko iterra, gdzie są tylko iphone'y 5s ( bo 5tka to juz stary telefon?! ) i kosztują po ponad 3 tyś, bo to przecież amerykańska technologia, nie dla biedaków
edit:
GeKo napisał/a:
Bo chyba przynoszą tylko to co nie podchodzi pod gwarancję (stłuczony ekran, zalanie)
Reszta idzie oficjalnym kanałem bo chyba wszystkie 5S są jeszcze na gwarancji?
iNaprawy jest oficjalnym przedstawicielem apple'a i naprawy gwarancyjne też obsługuje, także jakieś tam rozeznanie ma, co nie zmienia faktu, ze większość usług to naprawy poza gwarancja, bo niestety najczęściej co boli iphona to ekran.. GeKo - Śro 08 Sty, 2014 Nic takiego na ich stronie nie znalazłem ze robią też gwarancyjne.karoluPL - Śro 08 Sty, 2014 strona jest troszkę nieaktualna, ale jestem tego pewny, ze naprawy gwarancyjne też przyjmuje, bo wczoraj byłem u niego i się pytałem, przy okazji mojego interesu.
inna sprawa, ze niektórzy nie chcą juz dalej trzymac sprzętu jak wróci z gwarancji od apple nowy, także często ma coś w dobrej cenie z pierwszej ręki Kamill - Śro 08 Sty, 2014 Mój nowy nabytek już do mnie jedzie
Warszawa, Poland 08.01.2014 5:01 Skan w miejscu doręczenia
Tamworth, United Kingdom 03.01.2014 3:37 Skan wyjazdu
Edinburgh, United Kingdom 31.12.2013 19:30 Skan wyjazdu
United Kingdom 31.12.2013 7:17 Zamówienie zostało przetworzone: Gotowe dla UPSanjas - Śro 08 Sty, 2014 ciekawe ile razy go pizdnęli o glebę faldzip - Śro 08 Sty, 2014
Kamill napisał/a:
Mój nowy nabytek już do mnie jedzie
i co to będzie? Kamill - Śro 08 Sty, 2014 Jak dojdzie dzisiaj/jutro to się pochwalę. Telefon nie dostępny oficjalnie u PL operatorów.kamil - Śro 08 Sty, 2014 jakieś wypasione LG Pirania - Śro 08 Sty, 2014 No dobra, skoro Kamil sie chwali naszym telefonem to sie podzielę zakupem na który po naszych zachwytach skusil się również i Kamill i jeszcze jeden znajomy.
Nabyliśmy dwie sztuki i obydwoje jesteśmy PRZEzadowoleni. Nasze Samsungi galaxy dotrwały do technologicznej emerytury i poszły do żyda. Ja po ponad 3 latach jego uzytkowania byłam już strasznie nim zmęczona choć dalej całkiem spoko dawal rade. Jego dni były juz jednak policzone. Rasta dowiedział się o istnieniu i parametrach Motorola Moto G. I koniec, na nastepny dzien były juz w drodze.
Zajebiste parametry w mega cenie, oto Motorola Moto G. Nie będe sie produkowac bo google 5s.
Wszystko działa mega szybko, najnowszy android, ze względu na wyświetlacz wolę go niz swoj tablet Samsung Tab2 10.1 co jest chore bateria trzyma dwa dni, przy samamym dzwonieniu pewnie jeszcze z dzień. Najlepszy stosunek jakosc - cena..
jeden minus- aparat w nocy nie ogarnia. łatwiej zrobic ostre zdjecie szpadlem. no ale kto chce robic dobre fotki w nocy ma aparat foto
Komu nie mówimy i go nie pokazujemy zaraz chce zamawiać, tylko nie ma go w PL. Dystrybycja Tesco Mobile UK, nie dajcie się jednak temu zwieść (Michał) Kamill - Śro 08 Sty, 2014 Albo amazon.co.uk - również oficjalny dystrybutor wg googola i nie ma simlocka. Cena smieszna, a jak sie bierze na FV z 0% vatem to jeszcze lepsza.
Ja wziąłem 8gb na próbę, jak będzie mało oddam Gosi, a zamówię 16GB. Natomiast nie trzymam muzy więc sam system + aplikacje powinno wystarczyćM - Śro 08 Sty, 2014 Ile na gotowo?Kamill - Śro 08 Sty, 2014
M napisał/a:
Ile na gotowo?
Bez vatu 8gb 600złPirania - Śro 08 Sty, 2014 800PLN na gotowo, niby 16 GB, ale z systemu widac, że realne zostaje 13GBKamill - Śro 08 Sty, 2014 Galaxy s plus ofcjalnie na sprzedaz