M - Pią 31 Sty, 2014 Wg Ciebie anjas - Pią 31 Sty, 2014 tak samo jak wg Ciebie warto.
Goście na początku narzekają, że sami pozwalamy na to, żeby źle nas oceniać i postrzegać za granicą a 2 minuty potem nabijają się, że na Ukrainie chcieliby mieć takiego premiera jak Tusk albo jak Balcerowicz...
Poza tym to nie NTV tylko NTV1 - NiezależnaTV, Ci co mówią prawdę a inni oszukują kamil - Pią 31 Sty, 2014 smutny ten Pan z korporacji. No i usiedzieć nie może. Owsiki ma czy co ???anjas - Pią 31 Sty, 2014 To jest Kuba (30l.) z korporacji.
Jak u Anny Marii Wesołowskiej.M - Pią 31 Sty, 2014 M - Pią 31 Sty, 2014 A jakieś konkretne kontrargumenty?kamil - Pią 31 Sty, 2014 taki tam populistyczny bełkot nie ma co się wdawać w dyskusje.
Ostatnio był u mnie prezes Republika TV. Gadał, gadał no i na koniec pojawiło się pytanie:
- a jak wy widzicie ten biznes
- nie no, ogólnie spoko, zawsze to jakaś alternatywa, 0,2% rynku TV. Można walczyć
- No, ale tak sam czy przyłączyć się do jakiegoś brokera ?
- No zdecydowanie. Klienci raczej indywidualnie nie będą kupować u Was spotów na szerszą skale, a broker daje w jakimś pakiecie i jakiś tam split może osiągniecie.
- hmmmm, to może z AT Media ?
- No oni raczej się zwijają już...
- to z kim ?
- no z TVN
- Aha...(i posmutniał Pan prezes)M - Pią 31 Sty, 2014
kamil napisał/a:
taki tam populistyczny bełkot nie ma co się wdawać w dyskusje.
No tak...anjas - Pią 31 Sty, 2014
M napisał/a:
A jakieś konkretne kontrargumenty?
napisałem np. w pierwszym poście. Ale jak nie ma konkretnych argumentów to i trudno kontrargumenty dawać.
Wydaje się, że jesteś tak uczulony na manipulacje, wciskanie kitu itd. a nie zastanawia Cię, że jeśli ktoś jest podpisany "Kuba (30l.) pracownik korporacji" to może być po prostu statystą? Dla mnie nigdy nie będzie wiarygodny ktoś kto się swoim nazwiskiem nie chce podpisać.M - Pią 31 Sty, 2014
anjas napisał/a:
M napisał/a:
A jakieś konkretne kontrargumenty?
napisałem np. w pierwszym poście. Ale jak nie ma konkretnych argumentów to i trudno kontrargumenty dawać.
Wydaje się, że jesteś tak uczulony na manipulacje, wciskanie kitu itd. a nie zastanawia Cię, że jeśli ktoś jest podpisany "Kuba (30l.) pracownik korporacji" to może być po prostu statystą? Dla mnie nigdy nie będzie wiarygodny ktoś kto się swoim nazwiskiem nie chce podpisać.
Węszysz spisek?
Ja się zgadzam z tym gościem, jestem w dokładnie takie sytuacji i światopoglądzie jak ten statysta, może też jestem statystą tylko o tym nie wiem Jakarti - Pią 31 Sty, 2014
anjas napisał/a:
To jest Kuba (30l.) z korporacji.
Jak u Anny Marii Wesołowskiej.
u nas prawie korpo.. a moze juz..
imie sie zgadza. wiek sie zgadza.
koorwa! jestem w telewizji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anonymous - Pią 31 Sty, 2014 Ty Bosak,to ciągle jesteś w tv !!Nawet w kinie cie widziałem
A ten program to za długi,skrót poprosze to bede mógł sie odnieść jako były operator koparki ręcznej,na duzym projekcie,w wielkiej korporacji,za granicąkosmita - Pią 31 Sty, 2014 Pan emigrant powiedział, że jest zadowolony z zarobków w korporancji, ale nie pamięta kiedy ostatnio tankował do pełna i że prowadzi bloga o teorii spiskowej, dalej nie oglądałemChloru - Pią 31 Sty, 2014 I, że w Polsce nie można zjeść 3 dużych kotletów w tygodniu.anjas - Pią 31 Sty, 2014 Jak by ktoś chciał posłuchać jeszcze trochę Kuby (l.30) z korporacji to jest to możliwe: