pomyślał biskup Jarecki... po czym nalał sobie szklaneczkę szkockiej na kamieniach
singel malt za 0,7 450$ -hmmmm....biedaki!!Anonymous - Pią 26 Paź, 2012
Mucha napisał/a:
Yarko napisał/a:
PiTT napisał/a:
anjas napisał/a:
Tempe z Was choooye
pomyślał biskup Jarecki... po czym nalał sobie szklaneczkę szkockiej na kamieniach
za bezpieczny weekend! cheers!
i powiedział do syna: siadaj anjas, porozmawiamy
a tak na marginesie,tu pewnie nikt nigdy nie wsiadł na bańce za kólko ?Jacek - Pią 26 Paź, 2012 można zamknąć Mucha - Pią 26 Paź, 2012
rabarbar napisał/a:
Mucha napisał/a:
Yarko napisał/a:
PiTT napisał/a:
anjas napisał/a:
Tempe z Was choooye
za bezpieczny weekend! cheers!
i powiedział do syna: siadaj anjas, porozmawiamy
a tak na marginesie,tu pewnie nikt nigdy nie wsiadł na bańce za kólko ?
no zaraz po chlaniu nie, ale na podwójnym gazie każdy jechał... w sensie jeszcze cos wisiało po nocy... "a tak dobrze się czułem".PiTT - Pią 26 Paź, 2012 pewnie każdy z nas, ale z tego co mi wiadomo nie ma tu żadnego księdza lub biskupa... poza Bartem, ale on dorywczoMick - Pią 26 Paź, 2012 mylisz się
ja nie jechałem nigdy na bani mi - Pią 26 Paź, 2012
Mick napisał/a:
ja nie jechałem nigdy na bani
+1
...ale mam księdza w rodzinie, nie wypada po prostu...michool_vt - Pią 26 Paź, 2012 po pustyni sie liczy?Loko - Pią 26 Paź, 2012
PiTT napisał/a:
pewnie każdy z nas, ale z tego co mi wiadomo nie ma tu żadnego księdza lub biskupa... poza Bartem, ale on dorywczo
Ja jednak mam nadzieje, że mało który z nas...Mrozu - Pią 26 Paź, 2012
michool_vt napisał/a:
po pustyni sie liczy?
a w dżungli zwanej Warszawą Bonczek - Sob 27 Paź, 2012 Ale historia.
Mucha - Sob 27 Paź, 2012 jak powiedział pan policjant. byla kamizelka, legitymacja, kogut, chleb i sól a zje.bany żołnierz ne skumał. morał prosty do wiezienia go!!!
co za kraj Barejka - Sob 27 Paź, 2012 kupy sie wogole nie trzyma ta cala historia policjanta Niemy - Sob 27 Paź, 2012 ależ to jest bardzo proste, ktoś tu kłamie
policjantów było 2, koleś był sam -> sprawa rozwiązanaMucha - Sob 27 Paź, 2012 dokladnie, debili puszczaja w parach.