Chyba nie bardzo. Już parę miesięcy się sprzedaje.koma600 - Czw 05 Sty, 2012 siema, teraz to nie jest wyznacznik ile się sprzedajepP - Czw 05 Sty, 2012
koma600 napisał/a:
siema, teraz to nie jest wyznacznik ile się sprzedaje
są dwie wersje:
1. złom
2. właściciel ma chorą wizję co do ceny i tak naprawdę sprzedać nie chceBart - Czw 05 Sty, 2012 są trzy wersje:
1. złom
2. właściciel ma chorą wizję co do ceny i tak naprawdę sprzedać nie chce
3. jest z hotheczu i jego samochód jest najlepszy na świecie, więc 150% ceny rynkowej to i tak okazja!Maciusiowy - Czw 05 Sty, 2012
Bart napisał/a:
są trzy wersje:
1. złom
3. jest z hotheczu i jego samochód jest najlepszy na świecie, więc 150% ceny rynkowej to i tak okazja!
cztery:
4. jest z MB cars pP - Czw 05 Sty, 2012 są cztery wersje:
1. złom
3. jest z hotheczu i jego samochód jest najlepszy na świecie, więc 150% ceny rynkowej to i tak okazja!
4. tak naprawdę auto sprzeda 4 osobom, jednej faktycznie a 3 pozostałym wyśle 1,5 tony ziemniaków, po czym będzie twierdził, że to kupujący zamienił auto w ziemniaki a teraz po dwóch tygodniach chce go wrobićsiema - Czw 05 Sty, 2012
koma600 napisał/a:
siema, teraz to nie jest wyznacznik ile się sprzedaje
To jedź i bierz misiek86electro - Czw 05 Sty, 2012 jak msprawdzisz to ja pojade koma600 - Czw 05 Sty, 2012 siema, nie interesuje mnieWalle - Czw 05 Sty, 2012 nie hothatch, ale jaram się straszliwie strasznie.....
http://www.ooyyo.com/car-...F850%2Fevb43rdgM - Czw 05 Sty, 2012 Jaki dolot ma - mistrz!
A ile kredytów kosztuje! 399.900 kr Janusz - Czw 05 Sty, 2012 do morsa na ułezu i tka nie miałoby podejścia
miazga straszna z tej kanapy siema - Czw 05 Sty, 2012
misiek86electro napisał/a:
jak msprawdzisz to ja pojade
Już sprawdziłem. Igła sztuka za 75% średniej ceny Type-R. Czekał na Ciebie pół roku! Bierz jeszcze Kome i jedźcie na oglądarę. Dwoma tysiącami wyświetleń tylko tego ogłoszenia nawet się nie przejmujcie, to pewnie nabiły same gówniarze nie mające kasy na tak zacną sztukę.
...
Dopiero co sprzedałeś Saxo i zapewne sam nie wiesz co masz kupić. Przez ostatnie pół roku raczej nie przeglądałeś Allegro pod kątem Type-R'ów, zatem mogło Ci umknąć, iż samochód który wydaje się dla Ciebie 'ciekawy' przewinął się w tym czasie przez trzy różne fora i mimo to nadal jest do sprzedaży. Chciałem Cię przed tym przestrzec, ale jak widzę niepotrzebnie. Nawet nie zadałeś sobie trudu by w związku z tym poszukać czegoś o historii jego sprzedaży na civicklub, badź ep-klub.
Życzę miłej jazdy!Walle - Czw 05 Sty, 2012 to auto jest kurna w sumie nowe!Janusz - Czw 05 Sty, 2012 apropo tego volva jeszcze, to była kiedyś taka zachodnia strona na której były tylko rajdówki, i to głownie WRC, s1600, c2r2 itp itd mógłby ktoś podrzucić adres ??