Kamill - Pon 29 Paź, 2012 Zamiast vteca świnie na pace kwiczą.Anonymous - Pon 29 Paź, 2012 No to Audik wymusił pierwszeństwo...
Pirania - Pon 29 Paź, 2012 kto może niech odpali tefauen, Rozmowy w tłoku są, mój wzrok ściągnęły "fotele fubelkowe" w studio, materiał o prawdziwych streetracerach, jeden ma prawko 3 lata i jechał max ponad 200 km/h dzik - Pon 29 Paź, 2012
JDM nie znasz się!no name - Pon 29 Paź, 2012 Przy czerwonym nawet pasy są no name - Pon 29 Paź, 2012 Ponowie pytanie, nikt nie imprezuje 31-ego ?Walle - Pon 29 Paź, 2012 że dynia, te sprawy?Mucha - Pon 29 Paź, 2012 JA 1-EGO PRACUJE... EHH... TEN DELL Yarko - Pon 29 Paź, 2012 .no name - Pon 29 Paź, 2012
Walle napisał/a:
że dynia, te sprawy?
Tak, takie imprezowe wspomnienie o bliskich.
Z doświadczenia wiem że mój zmarły przyjaciel
wolał bym dobrze za niego wypił niż zapalił mu znicz..Jakarti - Pon 29 Paź, 2012 ciekaw jestem czy wszyscy o tym wiedzą:
I uznał, że informacje wprowadzały klientów w błąd. A chodzi o informację, że reklamacja jest możliwa tylko na podstawie paragonu. Zgodnie z przepisami dowodami zakupu mogą być jednak też faktury, wyciągi z konta czy potwierdzenia płatności kartą
mam na mysli to, ze do reklamacji nie trzeba miec paragonu. ja dowiedziałem sie o tym jakis czas teu.bizon - Pon 29 Paź, 2012
Jakarti napisał/a:
ciekaw jestem czy wszyscy o tym wiedzą:
I uznał, że informacje wprowadzały klientów w błąd. A chodzi o informację, że reklamacja jest możliwa tylko na podstawie paragonu. Zgodnie z przepisami dowodami zakupu mogą być jednak też faktury, wyciągi z konta czy potwierdzenia płatności kartą
mam na mysli to, ze do reklamacji nie trzeba miec paragonu. ja dowiedziałem sie o tym jakis czas teu.
bardzo ciekawe info, nie wiedzialem, dzieki
(pitt moze ci wyplacic pomuka )PiTT - Pon 29 Paź, 2012 yebie mnie to fydi - Pon 29 Paź, 2012 Zna ktoś jakąś dobrą stronę z kamerami live z NYC?
http://aws1.earthcam.com/?c=libertyBonczek - Pon 29 Paź, 2012
Jakarti napisał/a:
ciekaw jestem czy wszyscy o tym wiedzą: