apropo tego volva jeszcze, to była kiedyś taka zachodnia strona na której były tylko rajdówki, i to głownie WRC, s1600, c2r2 itp itd mógłby ktoś podrzucić adres ??
www.mbcars.planjas - Czw 05 Sty, 2012 Anonymous - Czw 05 Sty, 2012 http://moto.allegro.pl/fo...2031793354.html ideał? no name - Czw 05 Sty, 2012 Tak, wersja Trendfilomatic - Czw 05 Sty, 2012 a nie trendowaty ? anjas - Czw 05 Sty, 2012 fajna ta foka, chciałbym taką M - Czw 05 Sty, 2012
anjas napisał/a:
fajna ta foka, chciałbym taką
Bierz kubas - Czw 05 Sty, 2012 kto by nie chciał anjas - Czw 05 Sty, 2012
M napisał/a:
Bierz
mój problem jest taki, że chciałbym co drugi samochód z allegro a zarabiam pół albańskiej średniej krajowej i mnie nie stać kamil - Czw 05 Sty, 2012 ale że to aukcja to cena może się różnić od tej na alledrogoKenet - Czw 05 Sty, 2012 Do kupienia fajna Astra:
Stefan napisał/a:
Sprzedam Astrę GSi - r. prod. 1993, C20XE, wypruty środek, klatka zgodna z zał. J. Wyposażenie: klatka, fotele Bimarco Expert i Mirco (chyba S2000), płyta alu pod silnik 8 mm. zawieszenie w stanie idealnym - Bilstein B6 (ustawiony w Zerkopolu na asfalt) + sprężyny seryjne i Eibach Pro-kit, na wahaczach i belce poliuretany Powerflex, świeżo zalana Motulem skrzynia z krótkim przełożeniem głównym (4.18), praktycznie nowa szpera (przejechała 1 Ułęż), nowe sprzęgło LUK (0 km), 3 komplety felg ("wiatraki", "talerze" od Calibry i złote Titany - wszystko 15 cali) + 2 komplety opon: slicki (2 Markgumy i 2 Profile, i 4 szt. Toyo T1R). Widocznych na zdjeciach białych OZ-ów nie sprzedaję z samochodem.
Samochód w fajnym stanie, ładna blacha, nie jeździłem nim w zimie, praktycznie zaliczyłem tylko kilka letnich pojeżdżawek w Ułężu.
Cena - 12 000 zł. Poważnie zainteresowanych proszę o kontakt pod nr tel. 602 240 250. Preferuję kontakt tel., na forum jestem rzadko. Sam. jest do obejrzenia w W-wie.
apropo tego volva jeszcze, to była kiedyś taka zachodnia strona na której były tylko rajdówki, i to głownie WRC, s1600, c2r2 itp itd mógłby ktoś podrzucić adres ??
http://www.rallycarsforsale.net/koma600 - Czw 05 Sty, 2012 siema no jak wiesz coś o niej bo się tym interesujesz to masz racje. Po prostu pamiętam jak znajomy sprzedawał furę z 4 miechy i nikt nie przyjeżdżał a cenę miał jedną z niższych, przyjechał jeden typ i zabrał z daleka . ps. Jak na forum ktoś ją objechał to nie ma co jechać więc ja nie mówię że to dobra sztuka.Koto - Czw 05 Sty, 2012
szymlorek napisał/a:
Janusz napisał/a: