dokładnie, nawet nie ma co gdybać ....przecież to nonsens !
Zreszta myślicie, że nawet gdyby to była jedna wielka mistyfikacja, Rosjanie z jakiś tam powodów przeprowadziliby tak skomplikowaną akcje, ułożyli tak złorzony plan zamachu i użyliby tak archaicznego i niestabilnego materiału wybuchowego jakim jest trotyl ????? Bitch please...
Abstrahując od głownego tematu(bo szkoda mi prądu i czasu),to trotyl(TNT) jest archaiczny ale za to bardzo stabilny ,dlatego jest uzywany np w kopalniachAnonymous - Wto 30 Paź, 2012 cenzura mi wycieła 'abstrahu.jąc" mi - Wto 30 Paź, 2012
+0,25
30€ to śmiech jest, powinni doebać jakąś kwotą bardziej godną, może ktoś by coś przemyślał...Jakarti - Wto 30 Paź, 2012
Cytat:
30€ to śmiech jest, powinni doebać jakąś kwotą bardziej godną, może ktoś by coś przemyślał...
mysle, ze nic by to nie zmienilo nawet gdyby to bylo 30 mln euro bo to ... kasa panstwowa..
cieszy tylko sam wyrok.mi - Wto 30 Paź, 2012 no to na pewno, sam wyrok zdecydowanie pozytywny.dzik - Wto 30 Paź, 2012
kamil napisał/a:
dokładnie, nawet nie ma co gdybać ....przecież to nonsens !
Oczywiście że jest. Taki zamach to gruba sprawa i zbyt duże ryzyko by... no własnie. Nic. Żaden zysk i zagrożenie ze strony Kaczyńskiego. Jakie byłyby konsekwencje dla Rosji gdyby udowodniono zamach, tego nikt nie wie.
Można by gdybać o zamachu gdyby samolot rozpadł się podczas lotu a tu mieliśmy sprawę idiotyczną, ogromne ryzyko lotu i mamy wypadek.Cartoon - Wto 30 Paź, 2012 faldzip - Wto 30 Paź, 2012
Walle napisał/a:
jaki w tym cel miałaby Rosja? Bo mój mały rozumek nie ogarnia.....
+1
tez nie widze tu zadnych korzysci ani dla Rosji ani dla Tuska, a przynejmniej nie warte takiego zachodufaldzip - Wto 30 Paź, 2012 http://www.tvn24.pl/rzecz...u,285853,s.html
Upss, taka tam mała pomyłka, nikt nie zauważył... Jakarti - Wto 30 Paź, 2012
teraz wszyscy wciskaja REV anjas - Wto 30 Paź, 2012
faldzip napisał/a:
http://www.tvn24.pl/rzecz...u,285853,s.html
ups, pewnie ruskie im kazali wycofać się z tej prawdy jedynej
edit.
A niezalezna wciaz pisze o trotylu... Ciekawe jak z tego wybrna.PiTT - Wto 30 Paź, 2012 Anonymous - Wto 30 Paź, 2012 faldzip - Wto 30 Paź, 2012
anjas napisał/a:
A niezalezna wciaz pisze o trotylu... Ciekawe jak z tego wybrna.
Jak to jak? w komentarzach na niezaleznej masz napisane - to tylko utwierdza w przekonaniu, ze byl to zamach! Tusk razem z Ruskimi wszystko obmyslili tak, zeby zrobic posmiewisko z Polski na arenie miedzynarodowej, a przede wszystkim z Macierewicza, ktory depcze mordercom po pietach!
A w ogole to odkryli, ze trotyl to byl na 80 a nie na 30 fotelach, pff
Vlodarsky - Wto 30 Paź, 2012
faldzip napisał/a:
a przede wszystkim z Macierewicza, ktory depcze mordercom po pietach!