Bart - Pon 09 Sty, 2012 cena też dość przyzwoita zakładając, że z bliska samochód wygląda nie gorzej niż na zdjęciach.anjas - Pon 09 Sty, 2012 pięknie musi się prezentować na lawecie, w drodze do serwisu
Pewnie wszyscy się oglądają kamil - Pon 09 Sty, 2012 chyba najbardziej awaryjna Alfa everMaciusiowy - Pon 09 Sty, 2012 skont wiesz?no name - Pon 09 Sty, 2012
kamil napisał/a:
chyba najbardziej awaryjna Alfa ever
Kolega kiedyś taką kupił bo się zajarał,
więcej stała niż nią jeździł kamil - Pon 09 Sty, 2012 z Top Gearkosmita - Pon 09 Sty, 2012
Cytat:
z Top Gear
motoryzacyjna encyklopedia M - Pon 09 Sty, 2012 Klarkson to ciul, czytałem jak kantowali z Dżejmsem żeby pokazać jak samochody elektryczne są do bani To nie jest dziennikarstwo motoryzacyjne tylko show.PiTT - Pon 09 Sty, 2012 dobry show i tyle
jak dla mnie te cały wyścigi co sobie urządzali to bujda na resorach kamil - Pon 09 Sty, 2012 show, a kto mówi , że nie Sami o sobie mówią, ze nie są obiektywni, więc nie wiem czym się bulwersować
anjas - Pon 09 Sty, 2012 oni informują, inni kłamią no name - Pon 09 Sty, 2012
kamil napisał/a:
pokaż mi Maciek obiektywne dziennikarstwo motoryzacyjne
A Maznas to niby kto ?
martin.h - Pon 09 Sty, 2012 Na temat obiektywnego dziennikarstwa wypowiedział się kiedyś, człowiek legenda, genialna postać, niestety już ś.p. Hunter S. Thompson.
Cytat:
I tyle by było z obiektywnego dziennikarstwa. Nawet nie próbuj go tutaj szukać, a na pewno nie w żadnym z moich zdań czy w tekstach kogokolwiek, kto przychodzi mi na myśl. Z wyjątkiem tabelek wyników sportowych, rezultatów wyścigów i zestawień wahań giełdowych, taka rzecz jak Obiektywne Dziennikarstwo nie istnieje. Samo to wyrażenie jest pompatycznym zaprzeczeniem.
I ja się pod tym podpisuję wszystkimi kończynami kamil - Pon 09 Sty, 2012 Maznas