Z całym szacunkiem ale... wczoraj w EMPiK'u poświęciłem dłuższą chwile i przejrzałem owy magazyn:
A) z 6 artykułów 3 są pisane przez R. Frankowskiego - o którym znajomi wypowiadają się bardzo nieprzychylnie a którego pióro lekko mi nie pasuje.
B) 4 i 5 artykuł jest tłumaczeniem z niemieckiego wydania "ramp'a"
C) fajny jest artykuł JIMKA to trzeba przyznać
D) grube to w cholere ale jakby wyjąć na chook potrzebne obrazki bo ani one fajne ani ciekawe ani nawiązujące do artykułów (poza tym, że kolorowe) to byłoby pewnie jakiś 50% mniej stron
E) JIMEK został opisany jako powiadacz "najmocniejszego MINI między Lizboną a Kamczatką" i tu bym się kompletnie nie zgodził bo teraz posiadaczem takiego R53 jest osoba która nie wie gdzie jest akumulator w MINI
F) motyw przewodni i tytuł z okładki identyczny jak ten z TopGear'a UK?? no litości
jestem tak trochę rozczarowany
a wyglądałem tak:
trochę Steve Jobs a trochę Macierewicz Cartoon - Pon 05 Lis, 2012 Przed sekundą skończyłem czytać drugi numer i podtrzymuję swoje zdanie
Znudziły mi się chyba gazety czysto motoryzacyjne i RAMP idealnie się wpasował zamiast nich.
Podobają mi się zarówno artykuły jak i oprawa graficzna (zdjęcia są jak dla mnie mistrzowskie...)
A TopGear nie czytam Bart - Pon 05 Lis, 2012 Alex, co jest nie tak z Frankowskim?
Pytam z czystej ciekawości, nie znam gościa, ale miałem go za sympatycznego i ogarniętego.Yarko - Pon 05 Lis, 2012 .Rasputin - Pon 05 Lis, 2012 Franek łowca bramek Rasputin - Pon 05 Lis, 2012 Dobre promo mieli w week w biedrze
Poszedłem po czerwonego Merlota a wyszedłem z żabą(dla hejterów-taki podnosnik)za 37zł Nówka sztuka,z 2letnią gwarancja Tera juz chyba jestem prawdziwym rajdofcem arssss - Pon 05 Lis, 2012 Cholera nie mogles wczesniej pisac was79 - Pon 05 Lis, 2012 o szit dopiero teraz piszesz mój podnosnik też gdzieś wsiąkłno name - Pon 05 Lis, 2012
Rasputin napisał/a:
Tera juz chyba jestem prawdziwym rajdofcem
Za 37 zeta to Ty popierdółka jesteś a nie rajdoffiecBonczek - Pon 05 Lis, 2012 W weekend ruszam w ciężką podróż po nowy pojazd
Jak się okazało, przebieg urósł ze 11x xxx tys., które pamiętam z przed kilku lat do 14x xxx jaram się Yarko - Pon 05 Lis, 2012 dobry ten merc ale jakoś nie bardzo mi ta fura pasuje do Ciebie Bonczek - Pon 05 Lis, 2012 SEC byłby lepszy, ale tego szkoda było nie wziąć fydi - Pon 05 Lis, 2012
Yarko napisał/a:
daj spokój, przecież to stary wiślak
martin.h - Pon 05 Lis, 2012 Jak teraz Bonczek zapakuje słoiki to wykarmi pół Warszawy