Anonymous - Pon 05 Lis, 2012 Ciekawe czy komentarze będą podobne do tych jak ja kupiłem 7 Yarko - Pon 05 Lis, 2012 a tak wylądają spoty mercedesiarzy, Bonku przyzwyczajaj się
Bonczek - Pon 05 Lis, 2012
Czesio napisał/a:
kupiłem 7
Kupiłeś?
Czesiu nie wiem jakie będą komentarze, ale ten MB miał do tej pory jednego właściciela, był serwisowany cały czas w tym samym ASO i jaram się jego kondycją Anonymous - Pon 05 Lis, 2012
Bonczek napisał/a:
Czesio napisał/a:
kupiłem 7
Kupiłeś?
Czesiu nie wiem jakie będą komentarze, ale ten MB miał do tej pory jednego właściciela, był serwisowany cały czas w tym samym ASO i jaram się jego kondycją
To gratki , ja z MB chcę przytulić jeszcze w123 ,ale najpierw zobaczę co przyniesie 2013 w mojej branży michool_vt - Pon 05 Lis, 2012 mozna taka taksoweczke w kombi przytulic?Bonczek - Pon 05 Lis, 2012 W123 w kombi tak, W126 nie występuje budzik - Pon 05 Lis, 2012 No no, grubo
Szkoda,że tylko 260 ale do bujaki i tak styka Anonymous - Pon 05 Lis, 2012
Bart napisał/a:
co jest nie tak z Frankowskim?
jeśli ludzie którzy (różni) go znają od lat mówią o nim (cytuje z pamięci) "chooy" i "kutafon" a z TG Polska wywalili go bo "gwiazdorzył" i "chciał być drugim Clarksonem w bardzo słaby sposób" to coś może być na rzeczy. Ale zaznaczam nie są to moje opinie.Bart - Pon 05 Lis, 2012 dziękuję, nie wiedziałem. Kij mu w oko w takim razie.Anonymous - Pon 05 Lis, 2012
Bart napisał/a:
dziękuję, nie wiedziałem. Kij mu w oko w takim razie.
Nie no kurde napewno są też ludzie którzy go lubią i ja nie chce tutaj skreślać człowieka... ale oddał fartucha Rasputin - Wto 06 Lis, 2012
no name napisał/a:
Rasputin napisał/a:
Tera juz chyba jestem prawdziwym rajdofcem
Za 37 zeta to Ty popierdółka jesteś a nie rajdoffiec
Przygadał kocioł garnkowi bizon - Wto 06 Lis, 2012 fajny ten mecenas, jaram sie kamil - Wto 06 Lis, 2012 no i jego słynne zdanie " Jestem najlepszym dealerem w kraju, sprzedaje najwięcej samochodów producentom. Zastanawiam się dlaczego nie odpalają mi prowizji"
Nie przepadam za typem. Kilka razu na żywo miałem z nim styczność i faktycznie wygląda i kreuje się na gwiazdę polskiej motoryzacji.ps - Wto 06 Lis, 2012 w muzeum Bernardynow urodzilo sie niedawno kilka egzemplarzy.