no name - Śro 11 Sty, 2012 strasznie poobijana Yarko - Śro 11 Sty, 2012 niezły hajs, ciekawe w jakim jest stanieShymek - Śro 11 Sty, 2012
napisał/a:
USZKODZONA JAK NA ZDJĘCIACH DO WYMIANY ZDERZAK PRZÓD LAMPA LEWA
Potrafi zaskoczyć!iQ - Śro 11 Sty, 2012 no name - Śro 11 Sty, 2012 halogen, tylna wycieraczka i klapa jakaś poobijanawas79 - Śro 11 Sty, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
http://otomoto.pl/toyota-...-C22301507.html
japowska wersja
polecam
dużo droższe części w porównaniu do "zwykłego" yarisa? np: zawieszenie, silnik itp?
chciałbym coś odpowiedzieć, ale moje auto od momentu zakupu (17 tys. przejechane) nie zaliczyło ani jednej awarii
W każdym razie filtry, klocki tarcze, cena standartanjas - Śro 11 Sty, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
http://otomoto.pl/toyota-...-C22301507.html
japowska wersja
polecam
dużo droższe części w porównaniu do "zwykłego" yarisa? np: zawieszenie, silnik itp?
wszystkie ts'y są japońskie, ale nie wszystkie "japowskie" (dla japiszona?)
Co do części to nic nie mogę powiedzieć, bo przez kilka lat jak taką jeździłem nic się nie zepsuło.
Przeglądy w ASO były tanie, na poziomie zwykłego yarisa.
edit: Was mnie uprzedził
Ale ja przejechałem nią ponad 80 tysięcy km no name - Śro 11 Sty, 2012 Jeszcze trzeba opłaty doliczyć do niegowas79 - Śro 11 Sty, 2012 dobry timing anjasie - chyba w tym samym czasie pisaliśmy iQ - Śro 11 Sty, 2012 Za ta cene nie spodziewalbym sie jakiegos cuda ale w najgorzej tez nie wygladaanjas - Śro 11 Sty, 2012
was79 napisał/a:
dobry timing anjasie - chyba w tym samym czasie pisaliśmy
wiadomo, mam alert ustawiony na yarisa TS
Reaguję błyskawicznie.Yarko - Śro 11 Sty, 2012 generalnie bardzo uniwersalna fura, kupiłbym sobie takie coś do miasta i na upalanki, założyłbym jakis betonowy zawias, kubeł i nakoorwiał, a to że trochę poobijana to nawet lepiej, nie szkoda urwać nadkole, wjechać w zielone czy przyjąć oponę na zderzakKamill - Śro 11 Sty, 2012 ile taki ts pali ? Jak by sie trafił wczesniej to zamiast sejacza byl wziął anjas - Śro 11 Sty, 2012 przy upalaniu to nawet pod 9 litrów podchodził.
przy jeździe mojej żony było 7,7.was79 - Śro 11 Sty, 2012 po mieście, z butem, regularnie 8-8,5
pozyczyłem ojcu na 3 dni - 7,2