na petli stoi 6 biletomatow i jeden w autobusie, jak mnie wkoorwia jak ktos do mnie podchodzi i pyta czy moze kupic bilet u kierowcy kamil - Śro 07 Lis, 2012 a u mnie pod sklepem zamontowali Mlekomat, zajebiste mleko za 4,5/1LAnonymous - Śro 07 Lis, 2012 .no name - Śro 07 Lis, 2012 zefir - Śro 07 Lis, 2012
rabarbar napisał/a:
.
Barbar Anonymous - Śro 07 Lis, 2012
rabarbar napisał/a:
.
ale już wszystko OK? przebadali porządnie?Anonymous - Śro 07 Lis, 2012 zedytowałem,nie bede sie użalałAnonymous - Śro 07 Lis, 2012 W szwecji teraz jestem,tu dobrą opieke lekarską maja,przebadali kompleksowo,wszystko prawie ok,musze troche uwazac,uczucie było przerazające,nie mogłem odychac i bałem sie ze zaraz wykitujezefir - Śro 07 Lis, 2012
bedzie dobrze!!!no name - Śro 07 Lis, 2012 rabarbar, nic się nie martw, 75-ty to zajedwabisty rocznik.
Wrzuć trochę niższe obroty, mniej stresu i dobrze będzie Niemy - Śro 07 Lis, 2012 rabarbar co się stao?Anonymous - Śro 07 Lis, 2012 straciłem przytomność i wylądowałem w szpitalumi - Śro 07 Lis, 2012 na szczęście jako junior admin mam podgląd edycji postów. Więc tak:
rabarbar napisał/a:
szkoorva, yebane skandynawskie blondasy! Człowiek tu próbuje spokojnie na premię zarobić, przyjmuje jakiegoś konusa (jakbym sam był dryblasem), a tu ćwierćmetrowa niespodzianka... Próbowałem dziobem, ale nawet to było trudne... Ból straszny...
rabarbar napisał/a:
W szwecji teraz jestem,tu dobrą opieke lekarską maja,przebadali kompleksowo,wszystko prawie ok,musze troche uwazac,uczucie było przerazające,nie mogłem odychac i bałem sie ze zaraz wykituje
rabarbar napisał/a:
straciłem przytomność i wylądowałem w szpitalu
no dobra, śmiechy śmiechami - jaka diagnoza? Coś poważnego? Coś powracającego, czy jednorazowa akcja?