to moze podam link do mojego watku na innych forach?
niestety/stety jak juz pewnie zauwazyles nie jest to normalne forum. Najbardziej nam sie podoba jak jest nas nie wiecej niz stukilku stad pojawil sie pewien mechanizm obronny: Nowiutkich zapraszamy do udzielania sie - odrobina wysilku sama selekcjonuje nowych - i po jakims czasie, raz krotszym raz dluzszym, otrzymuje sie (lub nie) zielony kolor przyjaciela Hothatch tj. zielone swiatlo do pimp my ride.
Miedzy nami dodam ze chetnie bym ta hanie tam zczekerautował.
have a nice stay k-mart - Pią 10 Sie, 2007
Dariano napisał/a:
Proponuje wprowadzic juz ograniczenie dla hondziarzy bo nas (nadal czuje sie francuzem )przekrzycza
spokojnie, tym lepiej, w koncu mamy rarytasy CHRZANEK - Pon 20 Sie, 2007 Witam wszystkich po tygodniowej przerwie 106 - Pon 20 Sie, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Witam wszystkich po tygodniowej przerwie :D :D :D
witam witam.. az sie martwilem jak dojechales :D jak auto?CHRZANEK - Pon 20 Sie, 2007 Żeby nie brużdzić w TYM temacie zaraz coś splodze w Hyde parku strick - Śro 22 Sie, 2007 Czesc, nazywam sie Patryk i meszkam w Mikołowie pod Katowicami
Przepraszam, ze mnie tak długo nie było! nie ma na to dobrego wytłumaczenia. najpierw mój komp w domu sie zjeb...., potem net poszedł
W robocie nie siedziałem przy kompie tylko zapierdzielałem... Na brak czasu złożyła sie też jedna kobitka, która mieszka w Pabianicach i zajmowała troche mojego cennego czasu
Cały czas czytałem forum, ale sie nie logowałem, zeby nie tracić na to czasu, bo czasami byłem minute, czasami 3 Dlatego wolałem poczytać, niż tracić czas na logowanie
Dalej nei posiadam HH, dalej pomykam Beta, a merc stoi pod domem
Bardzo mi miło że jeszcze nie skasowaliscie mojego konta
A jak Jaka do mnie kiedyś zadzwonił to aż sie rozkleiłem M - Śro 22 Sie, 2007 Witaj Patryk, my tu caly czas o tobie pamietamy i tesknimy
Ciagle sie ktos tu pyta "a co sie stalo ze strickiem"Niemy - Śro 22 Sie, 2007 welcome back strick :564:
pare osob tez mialo przestoje, nie bede pokazywal palcem strick - Śro 22 Sie, 2007 Widziłem casami, najlepszy był Kondziu, jak było kto ile ma postów
Ja byłem przed nim, a już dawno nie widziany DKonradMK - Śro 22 Sie, 2007 fajnie że wróciłeś, masz blokadę na 10 postów na dzień strick - Śro 22 Sie, 2007 hehe, ok
Moze sie uda
Kondziu masz jeszcze to nagranie z Lublina? CHRZANEK - Śro 22 Sie, 2007 Strick: witaj KonradMK - Śro 22 Sie, 2007
strick napisał/a:
hehe, ok
Moze sie uda
Kondziu masz jeszcze to nagranie z Lublina?
chrapanie? już nie, zmieniłem telefon hehe106 - Śro 22 Sie, 2007 wreszcie :) czescVlodarsky - Śro 22 Sie, 2007 hehe dobrze być w komplecie