anjas - Śro 08 Sty, 2014 w koszu znalazłeś taki ładny telefon? W pudełeczku...Kamill - Śro 08 Sty, 2014
anjas napisał/a:
w koszu znalazłeś taki ładny telefon? W pudełeczku...
Telefon kupiłem, ale w związku z tym musze isć do kosza znaleść coś na obiad.Michał - Śro 08 Sty, 2014
Cytat:
Dystrybycja Tesco Mobile UK, nie dajcie się jednak temu zwieść (Michał)
nie rozumiem ale tez chętnie sie posmieje - Pirania - Śro 08 Sty, 2014 Przecież Lidl, Biedra, Tesco to sklepy z badziewiem dla biedoty ?
ale chyba ani Alma ani Piotr i Pawel elektroniką jeszcze nie handlują.. Kamill - Śro 08 Sty, 2014 Telefon z pudełka ma 5.5GB wolnego miejsca, w tej wersji 8GB, jak by sie ktoś zastanawiał.M - Śro 08 Sty, 2014 Tesco w uk bije alme na glowe.Jakarti - Śro 08 Sty, 2014 bywałem i nie uważam tak M - Śro 08 Sty, 2014 Przynajmniej w Beeston kamil - Śro 08 Sty, 2014 ja nie byłem, ale widziałem w BBC, że nie M - Śro 08 Sty, 2014 Ja widzialem na wlasne oczy ze takPiTT - Śro 08 Sty, 2014 z pelna swiadomoscia moge napisac, nie cierpie tego gownianego systemu jakim jest android...
jesli ktos lubi miec telefon ktory ma wieksza funkcjonalnosc jako konsolka do gier to spoko... dla mnie rozmowy, maile, smsy i tu android jest zwyczajnie choojowy
o tyle w temacie MoRToN - Śro 08 Sty, 2014 Nie bardzo trybie...
sms 2 kliknięcia, klawiatura telefonu jedno, wykonanie telefonu z kontaktów jeden klik i jedno "pociągniecie", mail zależy od apki - używam oem`owej i jest dla mnie wystarczająca...
Nie czaje w czym tutaj kutafon ma być lepszy/prostszy ...
Jedyne co mi sie podoba to wylaczajacy sie ekran podczas rozmowy u mnie zdarza m isie cos mordo poklikac i pozmieniać Chloru - Śro 08 Sty, 2014 MoRToN, wiele rzeczy jest zaimplementowane jeszcze prościej. U mnie wykonanie telefonu z kontaktów to wyswietlenie kontaktu (jeden klik) i przyłożenie telefonu do ucha
Apka do maila standardowa jest OK (Gmail). Na PA 3+ miałem tę nowszą wersję - miała taki układ jak na tablecie, z lewej foldery, z prawej (większa część ekranu) lista maili. Ta druga wersja jest super.PiTT - Śro 08 Sty, 2014 po prostu slabo mi sie pracuje na andku i wole to samo zrobic duzo szybciej na ajfonie
byc moze bb bylby jeszcze lepszyM - Śro 08 Sty, 2014 Ja chciałem wgrać kilka bajek na iphona, myślałem że się zesram ze złości.
Co za debil wymyslił tego itunesa do absolutnie każdej czynności? Przecież ludzie to nie idioci (a może)
W innych telefonach nawet starszych z symbianem wlaczales tryb pamieci na usb i juz bylo widac wszystko - a tu taka sraka straszna z tym itunesem.