To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

siema - Śro 13 Cze, 2012

No to o tym piszę przecież! PW!
Miniac - Czw 14 Cze, 2012

Niestety nie dam rady :wall:

Miniac -1 :/

ps. Chyba, że ktoś ma pożyczyć/sprzedać koła 17x8'' z ET35-40mm 4x100

rasta - Sob 16 Cze, 2012

kp - Sob 16 Cze, 2012

Zazdroś mie ogarnia :)
rasta - Sob 16 Cze, 2012

Stf - 1:57,xx

Anonymous - Sob 16 Cze, 2012

rasta napisał/a:
Stf - 1:57,xx

Obrazek

no to chyba grubo :crazy:

rasta - Sob 16 Cze, 2012

Obstawiał bym, że będzie szybciej, no ale po sobie wiem, że to nie jest wcale takie proste.
Stf - Sob 16 Cze, 2012

Już w domu. Dzisiejszy dzień kox. Pogoda 33st chyba pokazywał termometr w aucie ;) Jednak tor Poznań to tor Poznań i koniec.

W telegraficznym skrócie wyjeździłem się mega. Poznałem słabości obecnego setupu. Pierwsza sesja to wyprzedzanie po 2-3typów na kółku - więc zmieniłem grupę. Niestety po 2 sesji straciłem slicka w momencie gdy wjechały AVONY na tył no i nie było możliwości poprawienia czasu - a był do poprawy.

Co do spostrzerzeń to na pewno mój zawias nie istnieje na tym torze w zestawieniu z dogrzanym slickiem. Minimum z minimum to wymiana sprężyn - bo przytrzymujący slick kładzie zawias na łopatki i tracę geometrię w zakręcie.

Kox nad koksy z dzisiaj i z czego jestem dumny z siebie najbardziej to rozpędzanie przy kartingu bez odpuszczania i hebla przechodząc prawy zakręt - chyba nr 9 po czym tylko na ułamek sek odejmując czasami z lekkim pyknięciem w hebel i utrzymując pod dębami 135 zwykle. Raz było prawie 140 licznikowe... - w tym miejscu jest to mega kox odczucie jak ładujesz w zakręt w który normalnie powinno Cię wywieść a tam w 2 części łuku zaczyna Cię przytrzymywać. Kox.

Podziękowania dla Kubasa za pomoc w postojach serwisowych, Siema, Emeryt za towarzystwo i klimat. Jaram się strasznie bo dobrze wiem co muszę zrobić.

kubas - Sob 16 Cze, 2012

:jupi: :jupi: Gdyby slick się nie popsuł to pewnie 1:57 by pękło :) Było miszcz! Dobra ekipa i dobra atmosfera, clio daje radę! STF cały czas attack mode on miał :D

Pozdro dla Siema Siema i Emeryta, którego na żywo da się zrozumieć nie to, co na forum :D

siema - Sob 16 Cze, 2012

Było rewelacyjnie. Jeżdżenia- jak na nasze amatorki- jakieś kompletnie niewyobrażalne ilości. Na laptimerze mam zapisanych ok. 40 kołek (czyli ok. 160km). Do tego kilkadziesiąt kilometrów podczas samych ćwiczeń w sekcjach ;D Tak, tak- tych samych sekcjach, a mimo to zupełnie inaczej poprowadzonych. Auto znów spisało się rewelacyjnie. Beton w GAZie robi robotę, hamulce nie klękają nawet po pełnych 20 minutach upalania, Pederale dają radę, a 10Hz GPS z dolutowana przeze mnie anteną zewnętrzną daje dokładność jak profi pomiar na torze. Do poprawy jest jeszcze kierownik, pozycja za kierownicą i ewentualnie pełen slick (bez którego mega czasu nie będzie, a jak pokazał dzisiaj Stf dalej można na nim jeździć po Poznaniu ;) ). Najlepszy czas jaki dzisiaj zrobiłem to 2.01- a błędów było jeszcze sporo.
Emeryt (który będzie chyba zmieniał nicka na HipohondrykRS ;) ) natrzaskał 300 zdjęć moim aparatem, ale nie wiem jeszcze ile są warte :rotfl:

Wielkie pozdro dla chłopaków. Rewelacyjny wyjazd.

M - Sob 16 Cze, 2012

Autostradą od wawki to pewnie teraz moment dojechać? :)
filomatic - Sob 16 Cze, 2012

Karol w lotusie 1:39:361... omg xD
B-Rey - Sob 16 Cze, 2012

siema napisał/a:
natrzaskał 300 zdjęć moim aparatem, ale nie wiem jeszcze ile są warte :rotfl:

Poka poka :D Chociaż troszkę pliisss ;D

PiTT - Sob 16 Cze, 2012

B-Rey napisał/a:
siema napisał/a:
natrzaskał 300 zdjęć moim aparatem, ale nie wiem jeszcze ile są warte :rotfl:

Poka poka :D Chociaż troszkę pliisss ;D

nie wie bo nie oddał aparatu :D

siema - Sob 16 Cze, 2012

M, 2:30 godziny takiej żwawej jazdy bez szaleństw.

Wszystkie foty Emeryta, nawet tego nie przebierałem :)
https://picasaweb.google.com/108073094726783547581/TPTD16062012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOm4iuPKoPyCogE&feat=directlink

Strasznie jaram się Lotusami. Lotus Exige- marzenie.