Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Święty - Pon 17 Lut, 2014 hmmm w takim razie nie chce bmw Xi... ale nadal zostaje opcja RWD 2.2 lub 2.5
Audi... teraz stało się takim fiatem 125p... każdy to ma PiTT - Pon 17 Lut, 2014 ale to zle ze kazdy ma audi... faktycznie kup saaba albo jakiegos egzotyka typu TATA
a tak na serio, ja bym nie wchodzil juz w starsze audi... duze ryzyko ze mocno zajechane, tak jak wiekszosc bmw i innych ulubionych przez polakow marek i modeli
rozumiem ze avensis jest zbyt pospolity?Walle - Pon 17 Lut, 2014 problem jest np. w takim aucie jak e39 540 polifcie, e38 740i po lifcie.... Naprawa to ładne kilka klocków. Na tyle drogo, że znajomy wolał poszukać drugiego silnika. Miał 740i po lifcie i włożył - choć to druciarstwo - 3.5 .......
audi jest spoko jak jest zadbane, dziś jeździłem kumpla A4 1.9 TDI 130KM, auto ma 11 lat, 300 000 km nalatane, a jeździ i wygląda jakby miało 3.
Avensis jako dupowóz - dlaczego nie.
Ale w sumie Piotrek Tata, Saab, Quuros, SsangYong - jest tyle marek w których można się wyróżnić
Święty - 2.2 i 2.5 to M54 - lubią chłeptać olej....Święty - Pon 17 Lut, 2014 mam w rodzinie audi 1.8t sline z 2006 roku... no kuarwa, jebie się cześciej jak lancia, co chwila coś swiszczy, rzęzi "szklapie i harlata" ... koszt cześci jak do... AUDI z 2006
podoba mi sie A6 qmbi, ale przez to że jest popularne to coraz więcej złomu mirki sprowadzają...
a saab 9-3 po prostu mi się podoba, a kurna nie jestem architektem i nigdy w glinie nie rzeźbiłem "chyba że gówno się liczy: budzik - Pon 17 Lut, 2014 Dobre 850 R jest na sprzedaż w Wwa Walle - Pon 17 Lut, 2014
Święty napisał/a:
mam w rodzinie audi 1.8t sline z 2006 roku... no kuarwa, jebie się cześciej jak lancia, co chwila coś swiszczy, rzęzi "szklapie i harlata" ... koszt cześci jak do... AUDI z 2006
podoba mi sie A6 qmbi, ale przez to że jest popularne to coraz więcej złomu mirki sprowadzają...
a saab 9-3 po prostu mi się podoba, a kurna nie jestem architektem i nigdy w glinie nie rzeźbiłem "chyba że gówno się liczy:
Sorry jak nie jesteś architektem, nie masz wady wzroku,nie rzeźbisz w glinie to saab nie jest dla Ciebie. Jeśli robisz czasem zakupy w Ikei - kup Volvo.
Beemki są dla dresiarzy, jeśli nie stylowych, to mentalnych. Wiem coś o tym.Święty - Pon 17 Lut, 2014 no to chyba rzeczywiście zostaje taki avensis tatowóz 1.6 szyby na korbę itp...
teee ale kupuje w lidli i kuflandzie to pod vw podpada?Kenet - Pon 17 Lut, 2014
Walle napisał/a:
Beemki są dla dresiarzy, jeśli nie stylowych, to mentalnych. Wiem coś o tym.
- eee, za jakim klubem jesteś?!
szymlorek - Pon 17 Lut, 2014
alphaOne napisał/a:
ok a jaki byłby sensowy budżet na takie E60/61? i jaki sensowny max przebieg takiego diesla - myśląc o 525 / 530 nawet bez xdrive - taki zeby nie zabił kosztami napraw w pierwszych 2-3 latach użytkowania?
Za 530xd jakbyś nie liczył na gotowo mniej niż 70k nie wyjdzie, mówie o dobrym spasie w mpaku w okolicach 06 roku. Ośka pewnie koło 50k - tu akurat szacuje bo nigdy rwd nie szukaliśmy, zawsze priorytetem był X w manualu.
PITT - avensis nie jest zły tylko to zupełnie inna planeta niż beem - to taki typowy bezpłciowy przemieszczacz w którym emocji tyle co w tramwaju.
Saab nie jest zły - 93 turbo X jest mega fajnym autem, haldex V gen taki sam jak w S3 8p - mimo że nigdy tak dobry jak prawdziwe awd nie będzie to na śniegu czy luźnym daje bardzo dużo frajdy. Tylko jakość materiałów troche jak w pandzie, że o dźwięku rozciągających się sprężyn po otwarciu bagażnika w sedanie nie wspomne Walle - Pon 17 Lut, 2014
Święty napisał/a:
no to chyba rzeczywiście zostaje taki avensis tatowóz 1.6 szyby na korbę itp...
teee ale kupuje w lidli i kuflandzie to pod vw podpada?
Oczyma wyobraźni......Widzę Cię w zielonym Golfie III
wersja BON JOVI!!!!PiTT - Pon 17 Lut, 2014
Walle napisał/a:
Święty napisał/a:
no to chyba rzeczywiście zostaje taki avensis tatowóz 1.6 szyby na korbę itp...
teee ale kupuje w lidli i kuflandzie to pod vw podpada?
wersja BON JOVI!!!!
Panie tym golfem to Bon Jovi jezdzil... na dowod tego, tu jest autograf...
Święty - Pon 17 Lut, 2014
Walle napisał/a: