Kamill - Śro 07 Lis, 2012 To brak alkoholu, musisz z polski większe zapasy zabierać.Anonymous - Śro 07 Lis, 2012 Ty,junior,wpyerdol chcesz??Tobie to nawet z kroplówka u boku moge doyebac
Po odzyskaniu przytomosci ze 3 h nie mogłem normalnie oddychac,nie mogłem sie ruszyć,dokładnie nie wiedzą co to było,ekg prawie dobre,podejrzewaja ze cos z epilepsją albo moze od żoładka (bo mam z nim problemy),ale huy z tym mają czas do jutra bo jutro do roboty idemi - Śro 07 Lis, 2012 ja znam uczucie niemożności złapania powietrza, to jest ultramegawchooy przerażające!
Ale o tym mega kutaxie pisz lepiej. Serio nie było nic po gościu widać, nie zapowiadał się na tak obdarzonego?Anonymous - Śro 07 Lis, 2012 a czy ja wyglądam na mega obdarzonego??no widzisz...a czasem sobie przydeptujemi - Śro 07 Lis, 2012 Ty masz krótkie nóżki, to jest inna sprawa... Poza tym Ty w ogóle wyglądasz inaczej niż sobie można wyobrażać.Anonymous - Śro 07 Lis, 2012 no ba,taki kamuflaż,w woju sie nauczyłem
Ty tez wygladasz inaczej niz sie spodziwałem,zamiast wylaszczonej cioty był zwykły heteryk mi - Śro 07 Lis, 2012 a no właśnie - rzeczywistość forów internetowych... Tu niby dwaj przystojni twardziele, z czego jeden zaprawiony w wydobyciu, drugi spedalony, a w realu jeden konus, drugi zyeb... Eeeeeehhh...Anonymous - Śro 07 Lis, 2012 bywaja gorsze przypadki,np Bart sie okazał grubasem mi - Śro 07 Lis, 2012 no name - Śro 07 Lis, 2012 Ale z Was poeby Bonczek - Śro 07 Lis, 2012 Pomijając, że fur podniszczony, to same koła + Eibach robią taką robotę, że nic więcej nie trzeba
Anonymous - Śro 07 Lis, 2012 To TEN ??Bonczek - Śro 07 Lis, 2012 Mojego wklejałem z 3 strony wcześniej ale gadałem z właścicielem tego i mówi, że dołożył te koła i uciął z przodu 1,5 zwoja (nie wierzyłem ale to prawda ) i tak oto wygląda - to nawet też jest 260 SE.bizon - Śro 07 Lis, 2012
mi napisał/a:
ja znam uczucie niemożności złapania powietrza, to jest ultramegawchooy przerażające!
jestem alergikiem, pare razy mialem takie zejscia, ze juz ciemno sie robilo i dopiero medycyna wyciagala.
do tego z zoladkiem tez problemy, 2 wycieczki do szpitala po wyjebaniu sie na podloge.
ni chuj sie czlowiek nie przywyczaja, za kazdym razem mega zjebane uczucie, ze nic nie mozesz, nawet palcem kiwnac i czy to juz.Mick - Czw 08 Lis, 2012 Bonku, chyba lepiej BBSy by wyglądały
Ale fakt zacnie to wygląda na dużym kole z obniżeniem