kamil - Sob 14 Sty, 2012 niestety ET z dupy....jarek-malopolska - Sob 14 Sty, 2012 niestety.. mozna by rzecz: ET z dupy, JAK ZAWSZE kamil - Sob 14 Sty, 2012 jak zawsze, pod gorę....a tak już by jechały do mnie , te piękne czarne...kochałbym je.Gaydek - Sob 14 Sty, 2012 Też je "oglądam" tylko, że nie wiem, czy do mojej Pjumy przez zaciski z Fiesty ST pasują czy nie pasują. Seryjne felgi nie pasują, ATSy pasują.qbus - Sob 14 Sty, 2012 Jakby ktoś gdzieś komuś czy coś to polecam, fajne b. szybkie 206 -> http://rajdy.hoga.pl/giel...+%28sportowy%29qbica - Sob 14 Sty, 2012
zna ktoś? sorry jezeli juz był ale na szybko wkleiłem i uciekam
Auto mojego znajomego Maćka Kmiecika, myślę że speed555 też go zna.
O aucie nic nie wiem.
Wyglada bardzo podobnie do tego którym do niedawna jeździł Patryk Smietana, speed bedzie musial potwierdzic, jesli to ten to znaczy ze Maciek ma go do niedawna bo jeszcze chyba w listopadzie byl ta Honda u nas.
przeczytałem o tym aucie na civicforum. Jakiś dramat, bez przodu przyjechało
auto sprowadzone było jako uszkodzone przez handlarza z tarnowa tylko nie bez przodu, lecz ktos za daleko sobie do skrzyzowania dojechał i ktos mu przeszedł bokiem po przodzie hondy. owszem przod poleciał ale przez jakby slizgnięcie a nie uderzony był przodem wiec nic strasznego. auto kupił kumpel z tarnowa Patryk Śmietana pojezdził nim z rok i kupił od Maćka Kmiecika z Krakowa Saxo rajdówkę dając mu tą Hondę w rozliczeniu. (oczywiscie Maciek dopłacił). I dlatego Maciek go sprzedaje od razu.was79 - Sob 14 Sty, 2012
speed555 napisał/a:
owszem przod poleciał ale przez jakby slizgnięcie a nie uderzony był przodem wiec nic strasznego.
yebnięty, ale nie yebnięty CHRZANEK - Sob 14 Sty, 2012 Sunny GTI do sportu:
Wiem że cena zaporowa, ale przynajmniej na zdjęciach zrobiony bez fuszerki.
Do tego sprzedający ma silnik 1,6 180KM - a to chyba rzadko spotykana jednostka...ŁukaszS3 - Nie 15 Sty, 2012 http://otomoto.pl/fiat-12...-C22513358.html
Panowie mamy kogoś w lublinie? Mógłby ktoś na niego rzucić okiem? nie interesuje mnie to czego mu brakuje... Interesi mnie jedynie buda tzn jak bardzo jest zaprzyjaźniona z rudą i czy jest po wypadku...
Ogień!no name - Nie 15 Sty, 2012 ŁukaszS3, za taką kase to chyba po fotach można braćŁukaszS3 - Nie 15 Sty, 2012
no name napisał/a:
ŁukaszS3, za taką kase to chyba po fotach można brać
No tak zwłaszcza że jestem jutro w Tomaszowie Lubelskim więc już lekko ponad 100km na miejsce... Ale jeśli byłby ok to robię typkowi przelew dzisiaj i niech go zdejmuje...
A obiecywałem sobie że jak zrobię EVO to kończę (choć na chwilę) ...