Hehe napisałem do tego szpeja
"Cześć, wysyłam Ci zdjęcie sprzed 5 minut. Mam swoje standardy, więc w odpowiedzi czekam na Twoje foto, wtedy się zastanowie czy chce mi się malować ściany."
Jeżeli Ola to raczej Ona Ryba - Czw 15 Lis, 2012 U mnie w słowniku:
Szpej = rozwiązła kobieta Kenet - Czw 15 Lis, 2012 O co chodzi z tym dreamlinerem? Od rana tylko to jest w TV informacyjnych. Czy my jesteśmy aż takim 3cim światem, żeby s...ć pod siebię z powodu jednego samolotu? Ludzie płaczą ze szczęścia, kury przestały się nieść, myślałem już że słońce dziś nie zajdzie z tej radości, ale niestety nie ogarnęło tego święta. Czy jak kupimy wagony do II linii metra to będzie 3 dni święta narodowego i wolne od pracy? Mucha - Czw 15 Lis, 2012 kupiłymy samolot? o ja Cie... coolCartoon - Czw 15 Lis, 2012
Kenet napisał/a:
Czy jak kupimy wagony do II linii metra to będzie 3 dni święta narodowego i wolne od pracy?
Jeśli jako pierwsi w Europie mielibyśmy metro, to pewnie tak by było a 787 LOT ma właśnie jako pierwszy...mi - Czw 15 Lis, 2012 tu by się M przydał - był ekspertem lotniczym, przynajmniej przez jakiś czas...
No ale nic - też słyszałem, że senny liniowiec (tak się to tłumaczy?) pierwszy w eu i ogólnie kozak.Kenet - Czw 15 Lis, 2012 Niech ma jako pierwszy, ale zaraz się okaże, że jakaś konkurencyjna linia dostanie za tydzień 3 sztuki albo 5... jak wtedy żyć?!
Ja yebie przecież to tylko 1 samolot...pP - Czw 15 Lis, 2012 nie 1 tylko 8Kenet - Czw 15 Lis, 2012 Ja wiem, że zamówili kilka, wszystko fajnie, ale te 7 też tak będą witać? Właśnie oglądam transmisję z "Powitania Dreamlinera" no sorry, ale to mnie po prostu śmieszy.pP - Czw 15 Lis, 2012 fakt, żenujące pP - Czw 15 Lis, 2012 ale oglądasz ja tvn24 i inne omijam szerokim łukiem bo pierdolą aby pierdolić i robia z igly widłyAnonymous - Czw 15 Lis, 2012 Kenet, to jest akurat duży "krok-w-tył"... ale lini lotniczej która stoi nad przepaścią
Te 8 samolotów może istotnie wpłynąć na przyszłość PLL LOT więc ja też bym się cieszył... może nie aż tak ale cieszył. Proponuje przełączyć na AXN - tam nie ma informacji tylko seriale
P.S.: nie żebym akurat dla LOT robił i miał jakieś inside info Anonymous - Czw 15 Lis, 2012 To prawda ze ustawa o GMO przeszła ?Kenet - Czw 15 Lis, 2012
mi napisał/a:
senny liniowiec (tak się to tłumaczy?)
"(w tłumaczeniu na język polski "Liniowiec marzeń")"
Dobra łorewer, niech kupują i 15 sztuk, niech im idzie na zdrowie, ale ta cała otoczka i to co się dzieje od rana odbieram tak:
Kamill - Czw 15 Lis, 2012 Gazeta napisała że ludzie koczowali pod płotem całą noc i że zebrało się kilkaset osób żeby go zobaczyć, po czym potwierdzili to tymi oto zdjeciami
A tyle osob to można spotkać tam codzinnie, bo czasami zajadę tam z zestawem z burgerKinga żeby jedząc nie patrzeć się w ścianę w kanapie.