roj - Czw 15 Lis, 2012 zdrapuje farbę pozostawioną przez poprzedniego malarza Ryba - Czw 15 Lis, 2012 hehe japa geje,
fotkę wrzucę jutro z rańca jak będę w pracy Jakarti - Pią 16 Lis, 2012 mistrz komentarze!!! http://zdrowie.gazeta.pl/..._podziemia.html
ale nie wiem jak artykuł bo okazał się być treścią wideo..Mucha - Pią 16 Lis, 2012 "Troche wiecej otwartosci na eksperyment i nowosci w zyciu - nie tylko Wella! "dzik - Pią 16 Lis, 2012
Kenet napisał/a:
O co chodzi z tym dreamlinerem? Od rana tylko to jest w TV informacyjnych. Czy my jesteśmy aż takim 3cim światem, żeby s...ć pod siebię z powodu jednego samolotu? Ludzie płaczą ze szczęścia, kury przestały się nieść, myślałem już że słońce dziś nie zajdzie z tej radości, ale niestety nie ogarnęło tego święta. Czy jak kupimy wagony do II linii metra to będzie 3 dni święta narodowego i wolne od pracy?
I bardzo dobrze, lepiej sluchać kolejnych tragedii i narzekań w newsach?Anonymous - Pią 16 Lis, 2012 afere robią jakby co najmmniej prom kosmiczny kupilidzik - Pią 16 Lis, 2012 Narzekacie jak stare baby. Za mało gadaja o zamachach i matce madzi?Młody Papież - Pią 16 Lis, 2012 podobno Drimlajnery docierają do PL z cztero- lub pięcioletnim opóźnieniem mi - Pią 16 Lis, 2012 i myślisz, że oni tam już te cztery czy 5 lat koczują?! Przecież to nieludzkie!Anonymous - Pią 16 Lis, 2012
Młody Papież napisał/a:
podobno Drimlajnery docierają do PL z cztero- lub pięcioletnim opóźnieniem
kurcze, ja słyszałem o sześcio- lub siedmioletnim opóźnieniu Cartoon - Pią 16 Lis, 2012
Cytat:
Boeing na swojej stronie internetowej informował, że lot testowy ma się odbyć w czwartym kwartale 2008 r., a pierwsze dostawy mogą zostać zrealizowane w trzecim kwartale 2009 r., jednak z powodu strajku operatorów obrabiarek nastąpiło dalsze opóźnienie. 4 listopada firma ogłosiła, że pierwszy lot nie odbędzie się w zapowiadanym terminie. Jako przyczynę podano niewłaściwą instalację ważnych elementów łączących[8]. 11 grudnia 2008 Boeing ogłosił, że pierwszy lot odbędzie się w 2. kwartale 2009, a pierwsze dostawy Dreamliner`a przypadną na pierwszy kwartał 2010. W dniu 23 czerwca 2009 Boeing po raz kolejny poinformował o przełożeniu pierwszego lotu testowego, tym razem na 15 grudnia 2009 roku, który to lot odbył się i zakończył pomyślnie. W listopadzie 2010 r., podczas lotu testowego, na pokładzie jednego z sześciu Dreamlinerów miała miejsce awaria instalacji elektrycznej, która spowodowała pożar w tylnej części kadłuba. W związku z tym incydentem Boeing poinformował, że dostawa pierwszych samolotów przewoźnikom została po raz kolejny przełożona, tym razem na III kwartał 2011 r.
Anonymous - Pią 16 Lis, 2012
Cartoon napisał/a:
Cytat:
Boeing na swojej stronie internetowej informował, że lot testowy ma się odbyć w czwartym kwartale 2008 r., a pierwsze dostawy mogą zostać zrealizowane w trzecim kwartale 2009 r., jednak z powodu strajku operatorów obrabiarek nastąpiło dalsze opóźnienie. 4 listopada firma ogłosiła, że pierwszy lot nie odbędzie się w zapowiadanym terminie. Jako przyczynę podano niewłaściwą instalację ważnych elementów łączących[8]. 11 grudnia 2008 Boeing ogłosił, że pierwszy lot odbędzie się w 2. kwartale 2009, a pierwsze dostawy Dreamliner`a przypadną na pierwszy kwartał 2010. W dniu 23 czerwca 2009 Boeing po raz kolejny poinformował o przełożeniu pierwszego lotu testowego, tym razem na 15 grudnia 2009 roku, który to lot odbył się i zakończył pomyślnie. W listopadzie 2010 r., podczas lotu testowego, na pokładzie jednego z sześciu Dreamlinerów miała miejsce awaria instalacji elektrycznej, która spowodowała pożar w tylnej części kadłuba. W związku z tym incydentem Boeing poinformował, że dostawa pierwszych samolotów przewoźnikom została po raz kolejny przełożona, tym razem na III kwartał 2011 r.
kurcze, ja słyszałem o ośmio- lub dziewięcioletnim opóźnieniu mi - Pią 16 Lis, 2012 moje źródła wspominają nawet o 11 latach. Jest słabo...Anonymous - Pią 16 Lis, 2012 to wszystko huy,podobno dach przeciekaAnonymous - Pią 16 Lis, 2012 czy plotka o "trotylu na skrzydłach" nie będzie przegięciem?