To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

roj - Czw 15 Lis, 2012

zdrapuje farbę pozostawioną przez poprzedniego malarza :lol2:
Ryba - Czw 15 Lis, 2012

hehe japa geje,
fotkę wrzucę jutro z rańca jak będę w pracy :lol2:

Jakarti - Pią 16 Lis, 2012

mistrz komentarze!!! :D
http://zdrowie.gazeta.pl/..._podziemia.html

ale nie wiem jak artykuł bo okazał się być treścią wideo..

Mucha - Pią 16 Lis, 2012

"Troche wiecej otwartosci na eksperyment i nowosci w zyciu - nie tylko Wella! "
dzik - Pią 16 Lis, 2012

Kenet napisał/a:
O co chodzi z tym dreamlinerem? Od rana tylko to jest w TV informacyjnych. Czy my jesteśmy aż takim 3cim światem, żeby s...ć pod siebię z powodu jednego samolotu? Ludzie płaczą ze szczęścia, kury przestały się nieść, myślałem już że słońce dziś nie zajdzie z tej radości, ale niestety nie ogarnęło tego święta. Czy jak kupimy wagony do II linii metra to będzie 3 dni święta narodowego i wolne od pracy? o_O

I bardzo dobrze, lepiej sluchać kolejnych tragedii i narzekań w newsach?

Anonymous - Pią 16 Lis, 2012

afere robią jakby co najmmniej prom kosmiczny kupili
dzik - Pią 16 Lis, 2012

Narzekacie jak stare baby. Za mało gadaja o zamachach i matce madzi?
Młody Papież - Pią 16 Lis, 2012

podobno Drimlajnery docierają do PL z cztero- lub pięcioletnim opóźnieniem o_O
mi - Pią 16 Lis, 2012

i myślisz, że oni tam już te cztery czy 5 lat koczują?! Przecież to nieludzkie!

Młody Papież napisał/a:
podobno Drimlajnery docierają do PL z cztero- lub pięcioletnim opóźnieniem o_O

kurcze, ja słyszałem o sześcio- lub siedmioletnim opóźnieniu o_O

Cartoon - Pią 16 Lis, 2012

Cytat:
Boeing na swojej stronie internetowej informował, że lot testowy ma się odbyć w czwartym kwartale 2008 r., a pierwsze dostawy mogą zostać zrealizowane w trzecim kwartale 2009 r., jednak z powodu strajku operatorów obrabiarek nastąpiło dalsze opóźnienie. 4 listopada firma ogłosiła, że pierwszy lot nie odbędzie się w zapowiadanym terminie. Jako przyczynę podano niewłaściwą instalację ważnych elementów łączących[8]. 11 grudnia 2008 Boeing ogłosił, że pierwszy lot odbędzie się w 2. kwartale 2009, a pierwsze dostawy Dreamliner`a przypadną na pierwszy kwartał 2010. W dniu 23 czerwca 2009 Boeing po raz kolejny poinformował o przełożeniu pierwszego lotu testowego, tym razem na 15 grudnia 2009 roku, który to lot odbył się i zakończył pomyślnie. W listopadzie 2010 r., podczas lotu testowego, na pokładzie jednego z sześciu Dreamlinerów miała miejsce awaria instalacji elektrycznej, która spowodowała pożar w tylnej części kadłuba. W związku z tym incydentem Boeing poinformował, że dostawa pierwszych samolotów przewoźnikom została po raz kolejny przełożona, tym razem na III kwartał 2011 r.

Cartoon napisał/a:
Cytat:
Boeing na swojej stronie internetowej informował, że lot testowy ma się odbyć w czwartym kwartale 2008 r., a pierwsze dostawy mogą zostać zrealizowane w trzecim kwartale 2009 r., jednak z powodu strajku operatorów obrabiarek nastąpiło dalsze opóźnienie. 4 listopada firma ogłosiła, że pierwszy lot nie odbędzie się w zapowiadanym terminie. Jako przyczynę podano niewłaściwą instalację ważnych elementów łączących[8]. 11 grudnia 2008 Boeing ogłosił, że pierwszy lot odbędzie się w 2. kwartale 2009, a pierwsze dostawy Dreamliner`a przypadną na pierwszy kwartał 2010. W dniu 23 czerwca 2009 Boeing po raz kolejny poinformował o przełożeniu pierwszego lotu testowego, tym razem na 15 grudnia 2009 roku, który to lot odbył się i zakończył pomyślnie. W listopadzie 2010 r., podczas lotu testowego, na pokładzie jednego z sześciu Dreamlinerów miała miejsce awaria instalacji elektrycznej, która spowodowała pożar w tylnej części kadłuba. W związku z tym incydentem Boeing poinformował, że dostawa pierwszych samolotów przewoźnikom została po raz kolejny przełożona, tym razem na III kwartał 2011 r.

kurcze, ja słyszałem o ośmio- lub dziewięcioletnim opóźnieniu o_O

mi - Pią 16 Lis, 2012

moje źródła wspominają nawet o 11 latach. Jest słabo...

to wszystko huy,podobno dach przecieka

czy plotka o "trotylu na skrzydłach" nie będzie przegięciem? :>