ja jadłem to samo w złotych kutasach i też było do dupy
nie no, tak nie moze byc
robimy bojkot
mam pomysł! Wchodzimy do Burgera, bierzemy po jednym łuperze, zjadamy przy kasie, rzygamy tak żeby każdy widział po czym, a następnie mówimy kierownikowi że zadzwonimy do sanepidu bo buły były nieświeże - podobno mają wtedy niezłe sranie (sanepid potrafi zamknąć lokal na kilka dni)
nie umiem rzygać na zawołanie
zresztą wali mnie to, jak ktoś chce to niech je
w złotych jak otworzyli to na początku były kozackie a potem... to jak już w naszym kraju, oby sprzedać jak najwięcej najniższym kosztem Anonymous - Sob 26 Kwi, 2008 poczekam na lepszy aparat i bedzie MEGA FOTA a to dla smaku
mi - Sob 26 Kwi, 2008 poczekaj też na lepszą porę, bo ta troszkę późnawa...Anonymous - Sob 26 Kwi, 2008
mi napisał/a:
poczekaj też na lepszą porę, bo ta troszkę późnawa...
spoko dziwki juz/jeszcze stały pod latarniami wiec nie martw sie mi bedzie dobrze, ale o 23:59 gasza swiatła na PKiN ponizej 30p.mi - Sob 26 Kwi, 2008 chodzi mi o tło - fotki "nocne" lepiej robić wieczorkiem, kiedy jest już ciemno, ale niebo jeszcze nie jest zupełnie czarne, coś takiego na przykład (by vanve, forum.nikon.org.pl)
Anonymous - Sob 26 Kwi, 2008 dziubku zrobie jak tylko dorwe jakis sprzet bo ma potencjał ten widok k-mart - Wto 29 Kwi, 2008 Wesley Snipes poszedl siedziec, 3 lata
rasta - Wto 29 Kwi, 2008 A za co OSKAR - Wto 29 Kwi, 2008 za co i jak??PiTT - Wto 29 Kwi, 2008 podobno też chciał mieć 14"
fydi - Wto 29 Kwi, 2008 Nie płacił podatku k-mart - Wto 29 Kwi, 2008