Won do piekła! Mam służbowego i nie rozumiem kto i dlaczego to kupuje prywatnie MoRToN - Śro 08 Sty, 2014 Nie wiem, nie zrozumiem brandzlacji nad tą marką tak jak nad hondami siema - Śro 08 Sty, 2014 Żadne BB Pitt. Twoje wymagania spełnia Nokia E52 I trzyma na baterii 3x dłużej od iPhona Michał - Śro 08 Sty, 2014
Pirania napisał/a:
Przecież Lidl, Biedra, Tesco to sklepy z badziewiem dla biedoty ?
ale chyba ani Alma ani Piotr i Pawel elektroniką jeszcze nie handlują..
Jeśli tak sądzisz to ok, tylko nie wiem co ja mam do tego ...
Kupuje TYLKO w lidlu.PiTT - Śro 08 Sty, 2014
siema napisał/a:
Żadne BB Pitt. Twoje wymagania spełnia Nokia E52 I trzyma na baterii 3x dłużej od iPhona
a wiesz ze to prawda... ja mialem taka sluzbowa to bylem zadowolony, potem zaczely sie problemy
chociaz nokia miala slabego klienta poczty...
dla mnie iphone pod tym wzgledem jest mistrz, aplikacje i gry mam w dupie
jak chce pograc to odpalam konsole albo kompa
nie jezdze komunikacja miejska zeby miec czas na zabawy telefonemPiTT - Śro 08 Sty, 2014
M napisał/a:
Ja chciałem wgrać kilka bajek na iphona, myślałem że się zesram ze złości.
Co za debil wymyslił tego itunesa do absolutnie każdej czynności? Przecież ludzie to nie idioci (a może)
W innych telefonach nawet starszych z symbianem wlaczales tryb pamieci na usb i juz bylo widac wszystko - a tu taka sraka straszna z tym itunesem.
o boszeeee a co Cie podkusilo do uzywania tego programu?
ja zupelnie tego nie uzywam, masz tyle fajnych i stabilnych apek do wgrywania filmow przez wifi ze szkoda czasu na szukanie dziury w calym Pirania - Śro 08 Sty, 2014 http://versus.com/pl/sams...-iphone-4s-64gb dobre porownanko MoRToN - Śro 08 Sty, 2014 Szybszy procek, wiecej ramu, większa rozdzielczość... a ifon i tak szybciej chodzi i ładniej świeci PiTT - Czw 09 Sty, 2014 lubie porownania ktore zazwyczaj nie maja absolutnie żadnego przelozenia na "real"
ale stronka bardzo fajna, znam ja i czasami korzystam np. przy porównywaniu parametrów różnych sprzętów M - Czw 09 Sty, 2014 Piotrek problem jest taki że nie wiem jakie to apki, to powinno być intuicyjne w systemie telefonu i proste a nie polegać na dogrywaniu apek do telefonu.
Żona moja natomiast jest mega zadowolona z tego telefonu.PiTT - Czw 09 Sty, 2014 fakt, powinno, ale nie jest
ogolnie mają politykę antypiracką...
avplayer, powerplayer, gplayer, oplayer...Bad-i - Czw 09 Sty, 2014
Michał napisał/a:
Pirania napisał/a:
Przecież Lidl, Biedra, Tesco to sklepy z badziewiem dla biedoty ?
ale chyba ani Alma ani Piotr i Pawel elektroniką jeszcze nie handlują..
Jeśli tak sądzisz to ok, tylko nie wiem co ja mam do tego ...
Kupuje TYLKO w lidlu.
Bo koorwa klepiesz biede
Zaraz, ja w Lidlu kupuje Jim BeanaPiTT - Nie 12 Sty, 2014 ktory open rom 1 plikowy polecacie do s3?
mam caly czas orangowy i zaczal strasznie mulic, do tego bateria z 3 dni zaczela trzymac 1
z support samsung sciagam 4.3 z grudnia, ale nie wiem czy warto go wrzucacChloru - Nie 12 Sty, 2014 PiTT, ten grudniowy do S3 powinien już być po poprawkach. Powinno być OK.M - Nie 12 Sty, 2014 Kamill, Piranka, jak tam wasze moto g? Jak wszystko w porządku to tez zamawiam pod koniec miesiąca