To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Walle - Wto 18 Lut, 2014

są takie co niewiele, ale generalnie mają ku temu inklinacje. Jak w 1.8T u Audi/VW/Skoda/Seat - jedne mniej inne więcej, ale generalnie LUBIEJOM.
Ryba - Wto 18 Lut, 2014

Święty napisał/a:
Miał ktoś kiedyś z tym doświadczenie?

http://otomoto.pl/bmw-325-xi-4x4-C32207593.html

Na Twoim miejscu dołożyłbym troche i brał 330xi po 2003 (lekki lift + 6 speed), o zaletach silnika chyba nie musze wspominać.

alphaOne napisał/a:
Walle: ale ta uwaga dotyczy wszystkich x-drive'ów czy tylko tej trójki? ja się aktualnie zastanawiam nad 525/530xd.

w e46 nie ma x-drive, to jest beemowskie p40%/t60%, dopiero e9x mają x-drive.

Z resztą takiej e91 szukam już od jakiegoś czasu, jedna godna oferta była ale niestety się spóźniłem, kupiło ją jakieś auto pośrednictwo za 33, a sprzedaje zrobioną już jako BEZWPADKOWĄ za 17k drożej.

Tutaj oferta która była za 32900:
http://allegro.pl/bmw-330...3792202760.html

A tu już elegancki "bezwypadek" za 50k:
http://allegro.pl/bmw-330...3940157789.html

Kurwa...

PiTT - Wto 18 Lut, 2014

i przebieg spadl :)
Ryba - Wto 18 Lut, 2014

A co w tym dziwnego? odświeżyli środek plakiem to przebieg powinien automatycznie spaść przecież o_O
PiTT - Wto 18 Lut, 2014

:rotfl:

Święty - Wto 18 Lut, 2014

hehe z ciekawości sobie tam zadzwoniłem i wręcz gościu mnie opierdolił, żebym nie zawracał dupy jak wiem co to za auto, ale za to otrzymałem darmowa lekcję o podejściu szwajcarów do lakierowania aut :rotfl:

to sie nadaje do prokuratury

anjas - Wto 18 Lut, 2014

Święty napisał/a:

idź na całość, idź na całość!!!

Może rzeczywiście warto zgłaszać takie przewały. Dramat.

PiTT - Wto 18 Lut, 2014

na wykop z tym
alphaOne - Wto 18 Lut, 2014

.

anjas napisał/a:
Święty napisał/a:

idź na całość, idź na całość!!!

Może rzeczywiście warto zgłaszać takie przewały. Dramat.

Tylko ze nikt nie chce sie w to bawic, jesli sprawa nie dotyczy jego samego.

I dla tego jest ciche przyzwolenie na takie praktyki. Krecą liczniki bo i tak bedą o to posądzeni. Koło się zamyka.

Walle - Wto 18 Lut, 2014

Zadbane niemieckie, czy szwajcarskie auto ma wszystkie dokumenty, zawsze. Jeśli ich nie ma to handlarz je wypierdolił, żeby móc z przyzwoleniem prawa kręcić, pacykować i oszukiwać klienta.

Ja kupiłem auto ze wszystkimi TUV-ami, książką i jakimiś fakturami. Miało 136 000km przebiegu. Handlarz by zrobił 80 000 ......

Po zakupie usuwałem już jakiś błąd i sprawdziłem też przebieg w komputerze. W E39 zapisuje się w 3 miejscach i jeśli jest przekręt to różnice między poszczególnymi przebiegami ( w tych miejscach) są duże, po kilkaset kilometrów często. U mnie wszystko grało.

Śmierć krętaczom.

volvo mi ożyło, wiec trochę na spokojnie podejdę do tematu zmiany wozidla, jak to mówią "wróg ale swój"
Marek23 - Pią 21 Mar, 2014

Bart i Dźon namawiali mnie w Kraku bym wrócił do tego tematu :rotfl:
A teraz serio... Zamówiłem Octe RS, jeszcze do tego dość wymyślną i muszę na nią długo czekać. Być może bardzo długo, bo jest fack up w fabryce... A moją kochaną Octe chcę nie drasniętą sprzedać pod koniec maja. Jeśli się okaże,że na auto będę długo czekał to rozważam zakup jakiegoś auta przejściowego. I mi głupoty chodzą po głowie.
Coś szybkiego, nie koniecznie na trasę, od tego mam jeszcze jedno auto na żur.
Nie drogie. Chyba nie franuz, jest już saxo :] . Tak se myślę, takie S3, 225 kuca. Jakie koszty utrzymania, ile trzeba relanie dać, ile pali,itd? Inne pomysły? Ale nie impreza gt czy wrx. Za dużo palą,itd...

Kamill - Pią 21 Mar, 2014

Kup sobie bmw jak nie miałeś.
Nie napisałeś też nic o budżecie.

Marek23 - Pią 21 Mar, 2014

Powiedzmy 20 tys. Nie chcę inwestować za dużo, bo czekam na octe. 70%,że skończy się na dywagacjach,ale może ktoś coś akurat fajnego będzie sprzedawał.