Bart - Pią 16 Lis, 2012 nie mam prawka D, nie jeżdżę autobusamiAnonymous - Pią 16 Lis, 2012 kłamiesz!!Ty nawet na przewóz pocisków balistycznych masz prawko !!!dzik - Sob 17 Lis, 2012
Ryba napisał/a:
Uwaga ostrzegałem że słabizna:
Ja widze dwa haczyki:
- elektryka z dupy, gniazdo pod kątem 30 i pstryczki elektryczki na wysokości czoła (!)
- obrączka...roj - Nie 18 Lis, 2012
Cytat:
Piechociński, który od lat był głównym oponentem Pawlaka i konkurentem do objęcia władzy w partii, próbował dziś uspokajać zawiedzionego wicepremiera i jego wręcz rozgniewanych sojuszników. - Wyroki demokracji trzeba przyjąć z pokorą. (...) Ale ty jesteś wicepremierem i min. gospodarki i tak ma pozostać - powiedział do niego tuż po ogłoszeniu decyzji partii. Później nazwał siebie "sługą partii" i przyklęknął.
anjas - Nie 18 Lis, 2012 Bonczek - Nie 18 Lis, 2012 Rzeszów
Kamill - Nie 18 Lis, 2012 Dobry patent !
W Warszawie są skrzyżowania 2 ulic, gdzie są tylko 3 przejścia dla pieszych i trzeba dymać na około przez 3 przejścia żeby znaleźć się pod drugiej stronie Rasputin - Nie 18 Lis, 2012 Gdzie w TV bedzie mozna na żywo obejrzeć GP USA F1 bo Polshit woli szklana pułapkę puszczać po raz 126'sty Bonczek - Nie 18 Lis, 2012 126 - świetna liczba, poza tym lubię szklaną pułapkę roj - Nie 18 Lis, 2012
Rasputin napisał/a:
Gdzie w TV bedzie mozna na żywo obejrzeć GP USA F1 bo Polshit woli szklana pułapkę puszczać po raz 126'sty
o 22giej na Polsacie jest retransmisja, także można obejrzeć oddaj fartucha a potem GP Kenet - Nie 18 Lis, 2012 Na Polsacie Sport Extra jest transmisja od 19:40 Rasputin - Pon 19 Lis, 2012 Nie wiedziałem,że oprócz Budziaka i mnie ma ktoś jeszcze na forum malczanga I to jeszcze z indywidualnymi tablicami Bart - Pon 19 Lis, 2012 ejże, ja też mam!faldzip - Pon 19 Lis, 2012 ktos sie orientuje jaki gwint jest w tow-hook'u w sraxo rocznik najlepszy czyli 96? probowalem wkrecic od xsary rocznik 99 i objawy takie jakby byl inny skok gwintu. I teraz wlasnie nie wiem czy skok inny, czy od tego 96 nikt tam nic nie wkrecil nigdy i zardziewialo tam rownie bardzo, co podloga w bagazniku i dlatego nie idzie nic wkrecic?Kamill - Pon 19 Lis, 2012
faldzip napisał/a:
ktos sie orientuje jaki gwint jest w tow-hook'u w sraxo rocznik najlepszy czyli 96? probowalem wkrecic od xsary rocznik 99 i objawy takie jakby byl inny skok gwintu. I teraz wlasnie nie wiem czy skok inny, czy od tego 96 nikt tam nic nie wkrecil nigdy i zardziewialo tam rownie bardzo, co podloga w bagazniku i dlatego nie idzie nic wkrecic?