To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Bart - Pią 16 Lis, 2012

nie mam prawka D, nie jeżdżę autobusami
Anonymous - Pią 16 Lis, 2012

kłamiesz!!Ty nawet na przewóz pocisków balistycznych masz prawko !!!
dzik - Sob 17 Lis, 2012

Ryba napisał/a:
Uwaga ostrzegałem że słabizna:

:lol2:

Ja widze dwa haczyki:
- elektryka z dupy, gniazdo pod kątem 30 i pstryczki elektryczki na wysokości czoła (!)
- obrączka...

roj - Nie 18 Lis, 2012

Cytat:
Piechociński, który od lat był głównym oponentem Pawlaka i konkurentem do objęcia władzy w partii, próbował dziś uspokajać zawiedzionego wicepremiera i jego wręcz rozgniewanych sojuszników. - Wyroki demokracji trzeba przyjąć z pokorą. (...) Ale ty jesteś wicepremierem i min. gospodarki i tak ma pozostać - powiedział do niego tuż po ogłoszeniu decyzji partii. Później nazwał siebie "sługą partii" i przyklęknął.

źródło
http://wiadomosci.gazeta....echocinski.html

:lol2:

anjas - Nie 18 Lis, 2012

:rotfl:
Bonczek - Nie 18 Lis, 2012

Rzeszów ;)

Kamill - Nie 18 Lis, 2012

Dobry patent !
W Warszawie są skrzyżowania 2 ulic, gdzie są tylko 3 przejścia dla pieszych i trzeba dymać na około przez 3 przejścia żeby znaleźć się pod drugiej stronie :)

Rasputin - Nie 18 Lis, 2012

Gdzie w TV bedzie mozna na żywo obejrzeć GP USA F1 bo Polshit woli szklana pułapkę puszczać po raz 126'sty :wall:
Bonczek - Nie 18 Lis, 2012

126 - świetna liczba, poza tym lubię szklaną pułapkę :>
roj - Nie 18 Lis, 2012

Rasputin napisał/a:
Gdzie w TV bedzie mozna na żywo obejrzeć GP USA F1 bo Polshit woli szklana pułapkę puszczać po raz 126'sty

o 22giej na Polsacie jest retransmisja, także można obejrzeć oddaj fartucha a potem GP :D

Kenet - Nie 18 Lis, 2012

Na Polsacie Sport Extra jest transmisja od 19:40 :]
Rasputin - Pon 19 Lis, 2012

Nie wiedziałem,że oprócz Budziaka i mnie ma ktoś jeszcze na forum malczanga :> I to jeszcze z indywidualnymi tablicami xD

Bart - Pon 19 Lis, 2012

ejże, ja też mam!
faldzip - Pon 19 Lis, 2012

ktos sie orientuje jaki gwint jest w tow-hook'u w sraxo rocznik najlepszy czyli 96? probowalem wkrecic od xsary rocznik 99 i objawy takie jakby byl inny skok gwintu. I teraz wlasnie nie wiem czy skok inny, czy od tego 96 nikt tam nic nie wkrecil nigdy i zardziewialo tam rownie bardzo, co podloga w bagazniku i dlatego nie idzie nic wkrecic?
Kamill - Pon 19 Lis, 2012

faldzip napisał/a:
ktos sie orientuje jaki gwint jest w tow-hook'u w sraxo rocznik najlepszy czyli 96? probowalem wkrecic od xsary rocznik 99 i objawy takie jakby byl inny skok gwintu. I teraz wlasnie nie wiem czy skok inny, czy od tego 96 nikt tam nic nie wkrecil nigdy i zardziewialo tam rownie bardzo, co podloga w bagazniku i dlatego nie idzie nic wkrecic?

A nie jest tak że jest lewy gwint jak w VW ?