no name - Pon 19 Lis, 2012 Ktoś tutaj zna się może na gitarach klasycznych ?
Nie chodzi o zawracanie gitary a raczej wiedzę techniczną Michał - Pon 19 Lis, 2012 ja sie nie znam
co chcesz wiedzieć ?Kamill - Pon 19 Lis, 2012
no name napisał/a:
Ktoś tutaj zna się może na gitarach klasycznych ?
Nie chodzi o zawracanie gitary a raczej wiedzę techniczną
Ja kiedyś na imprezie jedną rozwaliłem, ale nie czuję się ekspertem.
Trzeba zwrócić uwagę żeby gryf był dobrze przymocowany do pudła, bo jak się wali o ściane jest efekt jak sie rozpada łądnie całe pudło w drzazgi, bo jak sie odłamuje gryf, a nie pudło wygląda to lamersko.Michał - Pon 19 Lis, 2012 ja kiedys grałem na klasyku a później elektryku
w sumie to takze grałem troche na perksusji, pianinie, basie ... taki troche sam sobie zespołem jestem. mi - Pon 19 Lis, 2012 mój brat ma zespół, może pomoże!NBL - Pon 19 Lis, 2012 grałem kiedyś na flażolecie kolędy, mogę pomóc jak cofaldzip - Pon 19 Lis, 2012
no name napisał/a:
Ktoś tutaj zna się może na gitarach klasycznych ?
Nie chodzi o zawracanie gitary a raczej wiedzę techniczną
Ale co bys chcial wiedziec? to podpytam brata - costam sie zna to moze bedzie wiedzial.Niemy - Pon 19 Lis, 2012
mi napisał/a:
mój brat ma zespół
chyba downa no name - Pon 19 Lis, 2012
mi napisał/a:
mój brat ma zespół
mam nadzieję że nie dauna
Tak poważnie to szukam info o cenie takiej gitary jak luthiers 6
z wbudowanym jakimś eq 505faldzip - Pon 19 Lis, 2012
Kamill napisał/a:
faldzip napisał/a:
ktos sie orientuje jaki gwint jest w tow-hook'u w sraxo rocznik najlepszy czyli 96? probowalem wkrecic od xsary rocznik 99 i objawy takie jakby byl inny skok gwintu. I teraz wlasnie nie wiem czy skok inny, czy od tego 96 nikt tam nic nie wkrecil nigdy i zardziewialo tam rownie bardzo, co podloga w bagazniku i dlatego nie idzie nic wkrecic?
A nie jest tak że jest lewy gwint jak w VW ?
Nie wiem jak jest w VW, a gwint tu wyglada na normalny, jedyna watpliwosc to skok - ucho od xsary wkreca sie troche i przestajeJakarti - Pon 19 Lis, 2012
no name napisał/a:
Tak poważnie to szukam info o cenie takiej gitary jak luthiers 6
z wbudowanym jakimś eq 505
w sumie daje ok 800/ 1000zł i jakies 15 sek googlowania
1. poprosze pomuka
2. nie znam sie na tym tak jak Michał.Kamill - Pon 19 Lis, 2012
faldzip napisał/a:
Kamill napisał/a:
faldzip napisał/a:
ktos sie orientuje jaki gwint jest w tow-hook'u w sraxo rocznik najlepszy czyli 96? probowalem wkrecic od xsary rocznik 99 i objawy takie jakby byl inny skok gwintu. I teraz wlasnie nie wiem czy skok inny, czy od tego 96 nikt tam nic nie wkrecil nigdy i zardziewialo tam rownie bardzo, co podloga w bagazniku i dlatego nie idzie nic wkrecic?
A nie jest tak że jest lewy gwint jak w VW ?
Nie wiem jak jest w VW, a gwint tu wyglada na normalny, jedyna watpliwosc to skok - ucho od xsary wkreca sie troche i przestaje
No to ci przecież napisałem że w VW jest lewy, to co piszesz, że nie wiesz.Bart - Pon 19 Lis, 2012 W Chorzowie jest wybitny specjalista od strojenia gitar do motorsportu.no name - Pon 19 Lis, 2012
Kamill napisał/a:
No to ci przecież napisałem że w VW jest lewy
Ford też jest lewy
Jakarti napisał/a:
w sumie daje ok 800/ 1000zł i jakies 15 sek googlowania
1. poprosze pomuka
Zgłoś się gdzieś w temacie Bart - Pon 19 Lis, 2012
Jakarti napisał/a:
jakies 15 sek googlowania
Odpowiedź na 95% pytań zadawanych na tym forum (na innych podobnie) można ciągu chwili wygóglować