Nie będzie brakować, bo prawdopodobnie będzie 2xHH + dupowóz Yarko - Pią 20 Sty, 2012
was79 napisał/a:
To akurat, przy dzisiejszym rynku, imho absolutnie nie skreśla ałta
piszę Ci jak wygląda sytuacja z tym konkretnym samochodem, wnioski oczywiście wyciągniesz sam
poza jest to rocznik 2007, więc z tym roku jest do zrobienia duży przegląd czyli wszystkie płyny + rozrząd ~5k w ASOanjas - Pią 20 Sty, 2012
was79 napisał/a:
W czarnym brakuje:
-zawieszenie sportowe CUP,
-fotele kubełkowe RECARO.
łi tam. Jak stryjenka uważa, ale te fotele Recaro oprócz wyglądu są do dupy. Trzymają nie lepiej niż w zwykłym clio sport a są mniej wygodne (moje dupsko przed zakupem porównywało).
Aha, i w wersji F1 nie ma isofixa (to był jeden z głównych argumentów dlaczego nie wziąłem F1 Team, choć akurat wtedy jak kupowałem było tańsze)Yarko - Pią 20 Sty, 2012 was79, tak na marginesie, na Twoim miejscu szukałbym Megane R26, w razie czego zapraszam na przejażdżkę was79 - Pią 20 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
poza jest to rocznik 2007, więc z tym roku jest do zrobienia duży przegląd czyli wszystkie płyny + rozrząd ~5k w ASO
co 5 lat rozrząd, kurde myślałem, że 6
Yarko napisał/a:
was79, tak na marginesie, na Twoim miejscu szukałbym Megane R26, w razie czego zapraszam na przejażdżkę
hmm trochę przydużawelukp - Pią 20 Sty, 2012
Cytat:
to może ten tez chyba kogoś z klubu kupowany u Krzyska
ciekawy silent killer Bart - Sob 21 Sty, 2012 byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyło misiek86electro - Sob 21 Sty, 2012 ok skarce sie, zaległości mam na forum kupe roboty w pracy. Barejka - Sob 21 Sty, 2012 misiek86electro, odpal xvideos.com i .........