Zamach miał być wymierzony w PiS, gdyż to przedstawiciele tej partii siedzą najbliżej loży prezydenta Bronisława Komorowskiego w sejmie - powiedział Antoni Macierewicz w rozmowie z portalem Fronda.pl.
gość się serio nadaje do leczenia psychiatrycznego
zaraz sie okaze, ze jego wypowiedz została zmanipulowana! PiTT - Wto 20 Lis, 2012
Bart napisał/a:
Antoś Macierewicz napisał/a:
Zamach miał być wymierzony w PiS, gdyż to przedstawiciele tej partii siedzą najbliżej loży prezydenta Bronisława Komorowskiego w sejmie - powiedział Antoni Macierewicz w rozmowie z portalem Fronda.pl.
gość się serio nadaje do leczenia psychiatrycznego
myślę że każdy psychiatra spokojnie może określić fachową nazwę jego urojenia
wg mojej fachowej terminologii jest po prostu popi@rdolony fest
zefir - Wto 20 Lis, 2012 +2no name - Wto 20 Lis, 2012 To koleś który musi być widoczny,
musi się o nim mówić i nie ważne jak.zefir - Wto 20 Lis, 2012 ostatnio czytałem książke "Psychopaci są wśród nas" (zreszta polecam) i generalnie Macierewicz jest kolesiem modelowym do skłonności psychopatycznych zreszta jego ziombel Jarosław też.Mucha - Wto 20 Lis, 2012 Macierewicz mowi co Jarek myśli,,, ot takie przemyslenie...Cassis - Wto 20 Lis, 2012 Mogę śmiało powiedzieć że uczył mnie znany człowiek. Dr. Brunon Kwiecień był moim wykładowcą na zajęciach z chemii. karoluPL - Wto 20 Lis, 2012
propsy! czyli jak coś, to ulepisz mi bombę ? Anonymous - Wto 20 Lis, 2012
Bart napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Wiecie dlaczego polska nauka nie ma sukcesów,dlaczego jestesmy zadupiem świata,dlaczego nie ma polskich kreatorów mody liczących sie na świecie??Wiecie ?? Przeze mnie !!! Przez gościa z wiertarką, młotkiem i przecinakiem!!qurwa wreszcie ktos mnie docenił !!!juz moge umrzec
http://www.wysokieobcasy....wiertarka_.html
chyba niezbyt uważnie słuchałeś
Nie,słuchałem uwaznie,tylko troche uprościłem,ale teraz rozwine-gosc twierdzi ze to zle ze ktos chce polepszyc swoj byt,bo to wyraz "wąskiego praktycyzmu zamiast myslenia teoretycznego",przepraszam wiem ze ośmielam sie krytykowac autorytety ale takiego bełkotu to nawet Madzia Środa by nie wymysliła.Zapewne poeta chciał powiedizec ze skupiamy sie na rzeczach praktycznych i przyziemnych zamiast na wielkich,epokowych i przełomowych ale sory pyerdoli jak potłuczonyBonczek - Wto 20 Lis, 2012 Dziś wymiana SMS`ów z typem, któremu szkoda pieniędzy, żeby zadzwonić i zapytać o samochód:
A) Witam jestem zainteresowany vti i prosze o wiecej zdjec na maila tijey.tomson@gmail.com.
B) Czego nie widać na fotkach? O jakie zdjęcia chodzi?
A) Ok, wszystko widac spoko
Obraził się? Mucha - Wto 20 Lis, 2012 podanie na HH.org adresu mail niewinnego czlowieka to zly pomysl Anonymous - Wto 20 Lis, 2012 uppsss,juz mu pusciłem maila ze ten gosc od hondy to oszust a auto to trup Bonczek - Wto 20 Lis, 2012 Akurat maila sam wymyśliłem Anonymous - Wto 20 Lis, 2012 Yarko - Wto 20 Lis, 2012