za cholerę bym tego nie zrobił .GeKo - Czw 22 Lis, 2012 He he lądowanie przy parkingu na którym trzymałem furę Bart - Czw 22 Lis, 2012
arssss napisał/a:
za cholerę bym tego nie zrobił .
ja ostatnio spędziłem trochę czasu na dachu garażu (niecałe 2.5m nad ziemią) i czułem się trochę nieswojo fydi - Czw 22 Lis, 2012
GeKo napisał/a:
He he lądowanie przy parkingu na którym trzymałem furę
że niby masz wjazd na uczelnie?mi - Czw 22 Lis, 2012
Bart napisał/a:
ja ostatnio spędziłem trochę czasu na dachu garażu (niecałe 2.5m nad ziemią) i czułem się trochę nieswojo
następnym razie właź na dach swojego garażu - to może poprawić sytuację.Barejka - Czw 22 Lis, 2012
Bart napisał/a:
ja ostatnio spędziłem trochę czasu na dachu garażu (niecałe 2.5m nad ziemią) i czułem się trochę nieswojo
znaczy sie kupa w gaciach? Bonczek - Czw 22 Lis, 2012
Ryba napisał/a:
Miałem na myśli różnice stricte w BUDZIE, spawy, wzmocnienia etc.
Nie mam pojęcia.iQ - Czw 22 Lis, 2012
Ryba napisał/a:
Miałem na myśli różnice stricte w BUDZIE, spawy, wzmocnienia etc.
Janusz - Czw 22 Lis, 2012 a masz taki fajny rysunek do clio ? bo pewnie wyguglałeś w 5s.Bonczek - Pią 23 Lis, 2012 Pany czy ma ktoś z Was jakąś zaufaną lub godną polecenia osobę ogarniającą KE-Jetronic i podciśnieniowe sterowanie skrzynią automatyczną w Mercedesie?
Bo dla mojego świętego spokoju chce, żeby ktoś ogarnięty rzuciał na to okiem, że wszystko jest cacy - tzn. wtrysk nie był nigdy regulowany i jest na bank rozregulowany bo pali 18-20 a powienien 14-16
Chodzi mi o kogoś kto nie spierdoli roboty Rasputin - Pią 23 Lis, 2012 Nawiń w tej kwestii do Adama 206GTIBonczek - Pią 23 Lis, 2012 Adam mnie odeśle do Sztudgardu a oni nie kminią po polsku itr 911 - Pią 23 Lis, 2012
Bonczek napisał/a:
Pany czy ma ktoś z Was jakąś zaufaną lub godną polecenia osobę ogarniającą KE-Jetronic i podciśnieniowe sterowanie skrzynią automatyczną w Mercedesie?
Bo dla mojego świętego spokoju chce, żeby ktoś ogarnięty rzuciał na to okiem, że wszystko jest cacy - tzn. wtrysk nie był nigdy regulowany i jest na bank rozregulowany bo pali 18-20 a powienien 14-16
Chodzi mi o kogoś kto nie popsuty roboty
Mam ziomka co zajmuje się renowacją starych merców, ale mechanikę też ogarnia to podpytam.
A i ma pięknego seca 560 do żydowni Bonczek - Pią 23 Lis, 2012 itr 911, będę bardzo wdzięczny za namiar o ile dobrze ogarnia temat