GeKo - Nie 29 Sty, 2012 O ile ja pamiętam, to musisz wypowiedzieć umowę OC ASAP i tyle.anjas - Nie 29 Sty, 2012 Badison, wydaje mi się, że Twoje oc po prostu przechodzi na nowego nabywcę.
Moim zdaniem jesli chcesz, żeby tak nie było to nabywca powinien zawrzeć nowe ubezpieczenie i zrzec się Twojego oc.no name - Nie 29 Sty, 2012 oc chyba obligatoryjnie przechodziBonczek - Nie 29 Sty, 2012 Zgłaszasz do swojego ubezpieczyciela fakt zbycia pojazdu, często wymagane jest potwierdzenie w postaci kopii umowy kupna/sprzedaży.M - Nie 29 Sty, 2012 To się nazywa "klauzula latary"
Młody Papież - Nie 29 Sty, 2012 a więc
najlepiej najpierw od ubezpieczyciela wez sobie druczek/wzór 'zrzeknięcia się' oc przez nabywce pojazdu, ponieważ to ON musi podpisać, że nie będzie kontynuował tego ubezpieczenia; podpisze Ci to razem z umową a Ty złożysz dokument w ubezpieczalni; tak masz pewność, że Cie nie wy.uja; Masz na to 30dni od daty na umowie. Samochód będzie jeszcze ubezpieczony na Twojej polisie także 30dni od daty na umowieBad-i - Nie 29 Sty, 2012
Młody Papież napisał/a:
a więc
najlepiej najpierw od ubezpieczyciela wez sobie druczek/wzór 'zrzeknięcia się' oc przez nabywce pojazdu, ponieważ to ON musi podpisać, że nie będzie kontynuował tego ubezpieczenia; podpisze Ci to razem z umową a Ty złożysz dokument w ubezpieczalni; tak masz pewność, że Cie nie wy.uja; Masz na to 30dni od daty na umowie. Samochód będzie jeszcze ubezpieczony na Twojej polisie także 30dni od daty na umowie
Dziekianjas - Nie 29 Sty, 2012
Młody Papież napisał/a:
a więc
najlepiej najpierw od ubezpieczyciela wez sobie druczek/wzór 'zrzeknięcia się' oc przez nabywce pojazdu, ponieważ to ON musi podpisać, że nie będzie kontynuował tego ubezpieczenia; podpisze Ci to razem z umową a Ty złożysz dokument w ubezpieczalni; tak masz pewność, że Cie nie wy.uja; Masz na to 30dni od daty na umowie. Samochód będzie jeszcze ubezpieczony na Twojej polisie także 30dni od daty na umowie
w sumie napisałem to samo tylko w większym skrócie Młody Papież - Nie 29 Sty, 2012 fakt, przepraszam, głupio wyszło Andżeju martin.h - Nie 29 Sty, 2012 Coś dla rasty
Cytat:
Ford Focus 2.0 Turbo RS WRC Body Kit
ID# : 60453 ; Date posted : January 28, 2012 ; Expire date : June 11, 2013 ;
Factory date: 1999
Price: 3050
Details: M sport full 2003 to 2005 in fiberglass, full focus rs turbo running gear with brembo brakes, full sparco interior, 18" oz super t,s with good 225 40 18 tyres, the car started life as a focus 1.6 16v zetec that i put the rs in to. Please Email for any more details! Thx
Contact Name: Chris
Contact Phone: 02072479837
anjas - Nie 29 Sty, 2012
Młody Papież napisał/a:
fakt, przepraszam, głupio wyszło Andżeju
nie no, luz. Bardziej chodziło mi o to, że gdyby Badi chciał przyznać pomuka to żeby wiedział kto się wykazał wiedzą i zaangażowaniem Bad-i - Nie 29 Sty, 2012 dziekuje i pomooki dla obu Panow - a swoja droga znalazlem cos takiego http://www.teida.pl/media...C4%99_Teida.pdfKarQ - Nie 29 Sty, 2012 Za wypowiedzenie oc powinieneś dostać jeszcze zwrot proporcjonalny do pozostałych dni z okresu rozliczeniowego.Bad-i - Nie 29 Sty, 2012
KarQ napisał/a:
Za wypowiedzenie oc powinieneś dostać jeszcze zwrot proporcjonalny do pozostałych dni z okresu rozliczeniowego.
tak to wiem Bonczek - Nie 29 Sty, 2012 Minus dni miesiąca w którym wypowiedziano OC