podciśnieniowe sterowanie skrzynią automatyczną w Mercedesie?
co do skrzyni automatycznej bezkonkurencyjny jest Mariusz Zapała w Leszczynach k. Kielc.
a co do regulacji silnika podpytam się kto w kielcach ogarniaKenet - Pią 23 Lis, 2012 Bonku myślę, że Zbigniew by to ogarnął, ale on jest jak Szakal - trzeba go nadpłacić, przepłacić i jeszcze na lotnisko wyjechać - poza tym on teraz zarobiony jest za bardzo Yarko - Pią 23 Lis, 2012 Bonku proponuję uderzyć do mojego sąsiada - http://mapa.targeo.pl/Nie...utoserwis/adreskaroluPL - Pią 23 Lis, 2012
na prawdę pro. synchronizacja ruchów do muzyki- mistrz!no name - Pią 23 Lis, 2012 Co rok to święta coraz wcześniej,
już jutro o 20.00 Kewin sam w domu na Polsacie Bonczek - Pią 23 Lis, 2012 Yarko, ale wiesz, że chłop dobrze ogarnia temat?
Kenet, kto to jest?
karoluPL, w Kielcach jak się zdecyduje pojechać to Klinika Zdrowego Mercedesa Yarko - Pią 23 Lis, 2012
Bonczek napisał/a:
Yarko, ale wiesz, że chłop dobrze ogarnia temat?
wiem tyle, że jego usługi są na bardzo wysokim poziomie i zawsze ma mnóstwo klientów, możesz poczytać na necie opinie na jego temat, naprawia zarówno te stare merce jak i nowe, jeśli masz czas to po prostu podjedź do niego w tygodniu i pogadajKenet - Pią 23 Lis, 2012
zefir - Pią 23 Lis, 2012 karoluPL - Sob 24 Lis, 2012 Bonczek, to jak ta klinika zdrowego mercedesa, to lepiej ogarnij coś w warszawie jak w kielcach nic innego Ci nie pasuje, serio bo kogo, jak kogo, ale o nich jeszcze nic dobrego nie słyszałem, oprócz masy durnych reklam w radiu i skarg klientów roj - Sob 24 Lis, 2012