kamil - Nie 29 Sty, 2012 dokładnie tak, albo przeniosą Ci różnice na inne Twoje OCPiTT - Nie 29 Sty, 2012 wszystko zostało napisane
jak gość nie chce kontynuować OC u Twojego ubezpieczyciela to podpisuje pisemko zrzekające się OC (można ściągnąć z wielu stron)
jeśli natomiast chce kontynuować w u tego samego ubezpieczyciela to nic nie podpisuje tylko Ty lepiej zgłoś fakt sprzedaży auta u ubezpieczyciela i po 30 dniach automatycznie przejdzie na nowego nabywcę
z dośw. wiem że lepiej wybrać się do ubezpieczyciela i to zgłosić
tak samo w urzędzie komunikacji idź i wyrejestruj auto... chyba że chcesz się potem tłumaczyć z mandatów nowego nabywcy... (miałem tak w przypadku golfa, typ przez ponad rok nie przerejestrował fury )misiek86electro - Pon 30 Sty, 2012 byyyo?
wierzysz, że z Francji ktoś nie bitego sprowadził w tej cenie?koma600 - Wto 31 Sty, 2012 was79, nie wnikam to nie dla mnie , ale może ktoś coś wie wiec pytamno name - Wto 31 Sty, 2012 was79, dziwi mnie Twój brak wiary w handlarzy Bart - Wto 31 Sty, 2012 dobra kombinacja silnik/kolor nadwozia:
http://allegro.pl/mercede...2081466553.htmlNiemy - Wto 31 Sty, 2012 ha ha ha "potwór ORGINAŁ 300km AMG" w taksówkowym majonezie