CHRZANEK - Wto 29 Kwi, 2008 Ależ jestem zdenerwowany...
Mam huśtawkę nastrojów i takie stężenie adrenaliny ze chyba zaraz pójde i rozp...e coś niepotrzebnego...
O rety ostatni raz to tak sie czułem przed matura...
Chyba musze dziś wieczorem jakieś znieczulenie pobrac doustnie bo chyba nie zasne...mi - Wto 29 Kwi, 2008 mnie też dręczy pytanie - czy Kondzio będzie miał 14"?OSKAR - Wto 29 Kwi, 2008 a co ci r5adziu jest????
tyle pracy czy stan napiecie przed okresowege ??Anonymous - Czw 01 Maj, 2008 ah te ferarri
jakby była Peroni, Jack Daniels lub oczywiscie Coke brał bym fydi - Wto 06 Maj, 2008
Cytat:
Stajnia rajdowo wyścigowa Race Rent zaprasza wszystkich chętnych w czwartek 8 maja 2008 od godziny 10 00 do 15 00 do siedziby Race Rentu w podkrakowskiej Alwerni na prezentację najnowszych Mitsubishi Lancer Evo X GSR.
Będzie to jedyna okazja dla naszych kibiców potencjalnych nabywców oraz zawodników do oglądnięcia kilku Evo X w jednym miejscu. Zapoznamy was z pracą naszych mechaników, pozwolimy dotknąć rajdowych i wyścigowych Lancerów, a dla "szczęściarzy" mamy niepowtarzalną okazję odbycia przejażdżki 400- tu konnym Lancerem Evo VI po okolicznych szutrach.
Prosimy o potwierdzenie przybycia na adres email: tomek@amber.com.pl
Serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników Mitsubishi Lancer oraz szybkich samochodów do Alwerni.
Race Rent Team
"pozwolimy dotknąć rajdowych i wyścigowych Lancerów" Janusz - Śro 07 Maj, 2008 a gdzie ta alweria czy coś jest??fydi - Śro 07 Maj, 2008
Janusz napisał/a:
a gdzie ta alweria czy coś jest??
Gdzie Alwernia jest to znajdź sobie na mapce . a dojazd do race rentu jest opisany na ich stronie http://www.racerent.pl/
Jak będziesz to napisz potem jak było i czy Ci się udało dotknąć (polizać ) LanceraJanusz - Śro 07 Maj, 2008 nie będę..:P bo to godziny mojej pracy, nie zwróciłem uwagi na to wczesniej..;/
P.S Liże tylko Subaru:Dfydi - Śro 07 Maj, 2008
Janusz napisał/a:
P.S Liże tylko Subaru:D
ale podobno nie skręca Janusz - Czw 08 Maj, 2008 ale bulgota.......:D bo sie mu woda bez przerwy gotuje.... (Podobno)