poszlo Jakarti - Czw 29 Lis, 2012 fajna reklama Reanult
IDEA:
Drugi rok z rzędu zespół Red Bull Racing wyposażony w silnik Renault zdobył mistrzostwo F1 konstruktorów świata. Na cześć tego podwójnego zwycięstwa i osiągnięć silników Renault w F1 marka i jej agencja Publicis Conseil postanowiły uruchomić nową kampanię. Pojęcie "Red is dead" ma być przyjazną drwiną skierowaną do Ferrari i jego symbolicznego koloru. Renault stawiało sobie za cel pokonanie Ferrari od 1960 roku
pP - Czw 29 Lis, 2012 fajne
troche mi szkoda ferrari swoją drogąJakarti - Czw 29 Lis, 2012
pP napisał/a:
fajne
moim zdaniem mega! Niemy - Czw 29 Lis, 2012
Jakarti napisał/a:
pP napisał/a:
fajne
moim zdaniem mega!
+1Jakarti - Czw 29 Lis, 2012 heheh,
ciekawe czy to prawda.
w skrocie: tiger nas oszukuje , cola mowi prawde.
http://www.wykop.pl/ramka...coli-i-tigerze/zefir - Czw 29 Lis, 2012 mega!Bart - Czw 29 Lis, 2012 Brzmi nieźle, ale internet jest zawalony różnymi pseudonaukowymi dowodami... niestety jestem chemicznym idiotą i nie jestem w stanie stwierdzić czy to się kupy trzyma.
ps. w sumie z innych dziedzin wiem niewiele więcej niż z chemii kamil - Czw 29 Lis, 2012 ja tez się tym podjarałem, ale co z tego jak nie pijam Tigera...poproszę o wyniki dla Redbulla Jakarti - Czw 29 Lis, 2012
Bart napisał/a:
Brzmi nieźle, ale internet jest zawalony różnymi pseudonaukowymi dowodami... niestety jestem chemicznym idiotą i nie jestem w stanie stwierdzić czy to się kupy trzyma.
no własnie mam ten sam problem.. mamy tu jakiegos chemika?
Bizon - jestes informatykiem.. moze chemie tez ogarniasz? zefir - Czw 29 Lis, 2012 ja z chemii tylko alkohole Bart - Czw 29 Lis, 2012 no name - Czw 29 Lis, 2012 Jest tutaj też kilku co siarę robią, ale czy się nadadzą Jakarti - Czw 29 Lis, 2012
zefirek napisał/a:
ja z chemii tylko alkohole
ale czesto je łączysz z colką albo tigerem wiec powinienes cos ogarniac!!zefir - Czw 29 Lis, 2012 alkohole najlepiej łączą się parami!