faktycznie, za 9mln zł można kupić dowolnego supercara Przem_106 - Śro 01 Lut, 2012
kamil napisał/a:
niestety 9000 tysięcy to kosmos, ale Badi i tak będzie miał lepszą
-krotkie biegi
-szpera
-połosie
-mocna obudowa + składanie w całosc
Cena dosc atrakcyjna moim zdaniem. Gdybys przejechał się autem na takiej skrzyni, a pozniej wsiadł do swojego, to stwierdziłbys, ze się popsuł od stania
Skrzynia jest N-kowa i trzeba to pamiętac. A u Badi-ego pełna A-grupowa sekwencja ktorej cena zabija jeszcze bardziej.kamil - Śro 01 Lut, 2012 a myślałem, że Nkowe to tylko 13x59 i 13x64 a tu jeszcze takie cudo ...Przem_106 - Śro 01 Lut, 2012 Tak tak.
Homologowane krotkie biegi są odpowiednio zestopniowane i robią nieporownywalną robotę w porownaniu do serii i samego 13x64koma600 - Śro 01 Lut, 2012 Przem_106, no wojtek dobry fachura i zaufany polecamkubas - Czw 02 Lut, 2012
koma600 napisał/a:
Przem_106, no wojtek dobry fachura i zaufany polecam
też polecam, jestem z nim w stałym kontakcie i tylko odlicza kilometry aż moja się zmieli hehe qbus - Czw 02 Lut, 2012
Przem_106 napisał/a:
No Pany.
Jak ktos chce 106-tką lub saxo byc krolem, to niech bierze. Nie ma h....ja we wsi. Na takim czyms latały wszystkie najszybsze N-kowe 106/saxo. Dla mnie dawniej nieosiągalne marzenie. Seryjne VTi i Clio mogą wąchac....
Hicior... po płaskim lub z górki rusza sie z 2 biegu pP - Czw 02 Lut, 2012 no dobra...co taka skrzynia daje poza tym, że zabija sie wszystko i wszystkich?
przyspieszenie lepsze, krotsza zmiana biegów? tak dla laika prosze wyltumaczyckubas - Czw 02 Lut, 2012
pP napisał/a:
no dobra...co taka skrzynia daje poza tym, że zabija sie wszystko i wszystkich?
przyspieszenie lepsze, krotsza zmiana biegów? tak dla laika prosze wyltumaczyc
A to nie jest to Rallye co jakiś czas temu było za 4500 do opłat w okolicach Poznania?koma600 - Czw 02 Lut, 2012 jeszcze takie podobne było ale z niemiec za 2900zł chyba