Chloru - Czw 29 Lis, 2012 kamil, na Redbulla nie starczyło na uczelni budżetu... nic dziwnego uosie zapłaciły 4,5 PLN za Tigera i pewnie z 1.000.000 za spektrometr masowy Mucha - Czw 29 Lis, 2012 fajna akcja Renault i ciekawe z tym Tigerem karoluPL - Sob 01 Gru, 2012 na tvp sport na żywo barbórka-karowa.
krawężniki wyjątkowo mocno dziś przyciągają auta + lancery jakoś podejrzanie się dziś psują...
czekamy na opinie macierewicza w w/w sprawie. wasq - Sob 01 Gru, 2012
karoluPL napisał/a:
na tvp sport na żywo barbórka-karowa.
krawężniki wyjątkowo mocno dziś przyciągają auta + lancery jakoś podejrzanie się dziś psują...
czekamy na opinie macierewicza w w/w sprawie.
a zepsute subaru wykrecilo najlepszy czas karoluPL - Sob 01 Gru, 2012 ale to jak K. Kajetanowicz jechał tym subaru- to szacooon. a teraz jego przejazd pokazowy też mistrz. Szkoda, ze od nas Grzesiński/Tutaj odpadli ze względów technicznych w 1 oesie i tym razem nie jechali karowej... faldzip - Sob 01 Gru, 2012 http://gra.narodowa.com/ Janusz - Sob 01 Gru, 2012
karoluPL napisał/a:
ale to jak K. Kajetanowicz jechał tym subaru- to szacooon. a teraz jego przejazd pokazowy też mistrz.
+1 wkleiłem link do jego przejazdu w temacie o RSMP...Chloru - Sob 01 Gru, 2012 Mucha, z Tigerem w skrócie jest tak - zła interpretacja wyników badania. Jest wytłumaczone na wykopie dlaczego.Mucha - Nie 02 Gru, 2012 w zasadzie to wszytsko jedno na RedBulla sie nie przestawie... do wody i tak najlepszy Bull z Carefoura (3zl - 1 litr) - a na kopa to kawa najlepsza Marek23 - Nie 02 Gru, 2012 http://motormania.com.pl/...achment/bobski/
Kolega prosi o like jego foty... Bóg zapłaćBonczek - Pon 03 Gru, 2012 Straż Miejska też dostała te nowe fotoradary, ja jebie, co za bandytyzm.
M - Pon 03 Gru, 2012 Założono w budżecie że wpłynie 1,5mld z mandatów a wpłynęło 1% tej kwoty więc cóż. Jak to mawia MarekRS - robota jest robota.anjas - Pon 03 Gru, 2012
M napisał/a:
Założono w budżecie że wpłynie 1,5mld z mandatów a wpłynęło 1% tej kwoty więc cóż
do końca sierpnia wpłynęło ok. 30% Jakarti - Pon 03 Gru, 2012
Cytat:
Straż Miejska też dostała te nowe fotoradary, ja jebie, co za bandytyzm.
jeden stoi prawie caly czas na Wlodarzewskiej (skrót pomiedzy Aleja Krakowską, a Grójecką) gdzie ograniczenie jest do 40 M - Pon 03 Gru, 2012
anjas napisał/a:
M napisał/a:
Założono w budżecie że wpłynie 1,5mld z mandatów a wpłynęło 1% tej kwoty więc cóż