To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

anjas - Pon 03 Gru, 2012

Mam też wątpliwości czy foty zrobione przez SM trafiają do budżetu państwa... Moim zdaniem zasilają kasę miast. Więc w tym wypadku to raczej sprawka HGW ;)
no name - Pon 03 Gru, 2012

anjas napisał/a:
Moim zdaniem zasilają kasę miast.

Dokładnie tak

M - Pon 03 Gru, 2012

Andrzeju,Grzegorzu, to jakieś teorie spiskowe - przecież to jest zgodne z prawem karanie kierowców łamiących prawo - służby dbają o nasze bezpieczeństwo - powinniśmy być im wdzięczni, szczególnie straży miejskiej która dba najbardziej. Wierzę że pieniądze z mandatów mają tu wartość raczej trzeciorzędną i symboliczną - na pewno trafią do potrzebujących.
anjas - Pon 03 Gru, 2012

M napisał/a:
Andrzeju,Grzegorzu, to jakieś teorie spiskowe

ale że co? że pieniądze z mandatów wystawianych przez SM trafiają do budżetu miast?

M napisał/a:
Wierzę że pieniądze z mandatów mają tu wartość raczej trzeciorzędną i symboliczną - na pewno trafią do potrzebujących.

jeśli spojrzymy na deficyty w tych budżetach to należałoby się zgodzić ;)

M napisał/a:
Wierzę że pieniądze z mandatów mają tu wartość raczej trzeciorzędną i symboliczną - na pewno trafią do potrzebujących.

Oczywiście że tak, przecież nagrody urzędnikom trzeba z czegoś wypłacać :D

kosmita - Pon 03 Gru, 2012

http://www.youtube.com/wa...d&v=B2PQfJ2SAg4
Młody Papież - Pon 03 Gru, 2012

świat sie chyba juz naprawde konczy jezeli nawet anjas nie łapie 'humoru' eMa o_O
M - Pon 03 Gru, 2012

Młody Papież napisał/a:
świat sie chyba juz naprawde konczy jezeli nawet anjas nie łapie 'humoru' eMa o_O

Ja sam się czasem nie rozumiem, niema problemu Kamil.

okej Maciek, okej
martin.h - Pon 03 Gru, 2012

Cieszę się, że służby dbają o moje bezpieczeństwo tylko lepiej by było gdyby te ciule zajęli się służbą zdrowia :wall:
M - Pon 03 Gru, 2012

To długi i złożony temat Martinie, wszystko wskazuje na to że lepiej żeby się jednak nie zajmowali (i nie brali za to pieniędzy także).

a nie lepiej żeby sie zajmowali i nie brali?

Ja mogę brać i się nie zajmować :]
Niemy - Wto 04 Gru, 2012

M napisał/a:
To długi i złożony temat Martinie, wszystko wskazuje na to że lepiej żeby się jednak nie zajmowali (i nie brali za to pieniędzy także).

+ milion

NFZ i ZUS to dwa największe bagna w tym kraju

Mucha - Wto 04 Gru, 2012

Nowomoda na FB - jeśli chcesz najnizszej krajowej 2,5k netto to share... WTF?

:'(