anjas - Pon 03 Gru, 2012 Mam też wątpliwości czy foty zrobione przez SM trafiają do budżetu państwa... Moim zdaniem zasilają kasę miast. Więc w tym wypadku to raczej sprawka HGW no name - Pon 03 Gru, 2012
anjas napisał/a:
Moim zdaniem zasilają kasę miast.
Dokładnie takM - Pon 03 Gru, 2012 Andrzeju,Grzegorzu, to jakieś teorie spiskowe - przecież to jest zgodne z prawem karanie kierowców łamiących prawo - służby dbają o nasze bezpieczeństwo - powinniśmy być im wdzięczni, szczególnie straży miejskiej która dba najbardziej. Wierzę że pieniądze z mandatów mają tu wartość raczej trzeciorzędną i symboliczną - na pewno trafią do potrzebujących.anjas - Pon 03 Gru, 2012
M napisał/a:
Andrzeju,Grzegorzu, to jakieś teorie spiskowe
ale że co? że pieniądze z mandatów wystawianych przez SM trafiają do budżetu miast?
M napisał/a:
Wierzę że pieniądze z mandatów mają tu wartość raczej trzeciorzędną i symboliczną - na pewno trafią do potrzebujących.
jeśli spojrzymy na deficyty w tych budżetach to należałoby się zgodzić no name - Pon 03 Gru, 2012
M napisał/a:
Wierzę że pieniądze z mandatów mają tu wartość raczej trzeciorzędną i symboliczną - na pewno trafią do potrzebujących.
Oczywiście że tak, przecież nagrody urzędnikom trzeba z czegoś wypłacać kosmita - Pon 03 Gru, 2012 http://www.youtube.com/wa...d&v=B2PQfJ2SAg4Młody Papież - Pon 03 Gru, 2012 świat sie chyba juz naprawde konczy jezeli nawet anjas nie łapie 'humoru' eMa M - Pon 03 Gru, 2012
Młody Papież napisał/a:
świat sie chyba juz naprawde konczy jezeli nawet anjas nie łapie 'humoru' eMa
Ja sam się czasem nie rozumiem, niema problemu Kamil.Młody Papież - Pon 03 Gru, 2012 okej Maciek, okejmartin.h - Pon 03 Gru, 2012 Cieszę się, że służby dbają o moje bezpieczeństwo tylko lepiej by było gdyby te ciule zajęli się służbą zdrowia M - Pon 03 Gru, 2012 To długi i złożony temat Martinie, wszystko wskazuje na to że lepiej żeby się jednak nie zajmowali (i nie brali za to pieniędzy także).Młody Papież - Pon 03 Gru, 2012 a nie lepiej żeby sie zajmowali i nie brali?no name - Pon 03 Gru, 2012 Ja mogę brać i się nie zajmować Niemy - Wto 04 Gru, 2012
M napisał/a:
To długi i złożony temat Martinie, wszystko wskazuje na to że lepiej żeby się jednak nie zajmowali (i nie brali za to pieniędzy także).
+ milion
NFZ i ZUS to dwa największe bagna w tym krajuMucha - Wto 04 Gru, 2012 Nowomoda na FB - jeśli chcesz najnizszej krajowej 2,5k netto to share... WTF?